RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

У Дніпрі прогулянка по місту з телям і поросям закінчилася скандалом: фото

Свідками дивної картини стали жителі вулиці Жуковського в Дніпрі. Дівчина вивела на прогулянку порося і теля. І поки вона наздоганяла одну тварину-втікачку, друга вийшла на проїжджу частину дороги.

Як повідомляє "Інформатор", господинею тварин виявилася іноземка Аліса, яка утримує обох своїх вихованців в орендованій квартирі.

Свідки події відвели теля з проїжджої частини на тротуар. За їхніми словами, воно було таке виснажене, що відразу вляглося на газон і вставати навідріз відмовилося. Люди відмовилися віддавати тварину господині і викликали поліцію. Від копів вимагали забрати у дівчини і теля, і порося.

Порятунок теляти, що гуляло проїжджою частиною дороги, об'єднує жителів ДніпраФото: Інформатор

Теля, яке іноземка утримує в Дніпрі на орендованій квартиріФото: Інформатор

За словами Аліси, тварин вона купила тому, що не хотіла, щоб їх з'їли. Причому порося у неї з'явився давно, і прогулянка з ним вулицями Дніпра раніше нарікань і обурень перехожих не викликала. Теля дівчина придбала не так давно в селі Єгорівка через інтернет. Хрюшка обійшлася в 20 тисяч гривень, теличка в 2 тисячі.

Аліса не хоче віддавати порося в притулок. Вважає, що йому добре і в орендованій квартирі

Поліцейські перевірили умови утримання тварин. Виявилося, що свинці в квартирі живеться цілком комфортно і ситно. Господиня продемонструвала мішки з кормами та інші ласощі-смаколики.

"Вона ж свиня, вона все хоче їсти", - каже Аліса.

Теля при покупці дівчині рекомендували годувати молоком. Відтоді воно явно виросло і давно потребує іншого раціону. Аліса погодилася з тим, що йому потрібно підшукати будинок з більш професійним доглядом. А от порося навідріз віддавати відмовилася.

"Свинка щаслива", - сказала Аліса.

На допомогу поліції прибули фахівці державної ветеринарної клініки. Спільними зусиллями дівчину таки зобов'язали віддати обох годованців до притулку для тварин.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві відбувся Всеукраїнський марш за права тварин. Організатори акції висловили невдоволення тим, що Верховна Рада ігнорує більшість зоозахисних законопроектів.