RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Вселенського патріарха Варфоломія госпіталізували у США: названа причина

Вселенського патріарха Варфоломія шпиталізували до лікарні у Сполучених Штатах Америки. Він вже почуває себе добре. Вранці випишуть.

Про це пише "Голос Америки".

Як повідомила Грецька православна архиєпархія в Америці 24 жовтня, самопочуття 81-річного лідера православної церкви могло погіршитися через довгі перельоти та щільним графіком. Йому стало зле перед вирушенням на службу в Соборі Святої Софії у США.

За даними архиєпархії, лікар патріарха Варфоломія порадив йому відпочити. Його направили до лікарні університету Джорджа Вашингтона для огляду. Наразі Його Всесвятість почуває себе добре.

"Його Всесвятість… за рекомендацією лікарів, проведе ніч у лікарні для спостережень і, як очікується, завтра вранці буде виписаний", - йдеться у повідомленні.

Патріарх Варфоломій приїхав до США 23 жовтня і має там пробути до 3 листопада.

Нагадаємо, зі благословення Його Всесвятості Вселенського Патріарха Варфоломія у церкві Святого Миколая в турецькому місті Стамбул відбулася знову святкова літургія українською мовою з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Раніше ми повідомляли, що 21 серпня президент України Володимир Зеленський зустрівся зі Його Всесвятістю Вселенським Патріархом Варфоломієм, який приїхав до України на 30-річчя незалежності.Про що вони говорили.