RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Під Києвом по-звірячому вбили та розчленували 23-річну дівчину: фото, відео та всі деталі трагедії

У вівторок, 7 грудня, під Києвом знайшли тіло вбитої дівчини – незадовго до цього вона не повернулася додому.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України у Закарпатській області.

Загиблою виявилася 23-річна уродженка Закарпаття Неля Гелеван - наприкінці листопада вона пішла з дому у Хусті, рідні понад 10 днів не знали про її долю.

Фото: pmg.ua

Фото: pmg.ua

Фото: pmg.ua

Пізніше стало відомо, що ще 20 листопада дівчина разом зі своїм 2-річним сином потягом приїхала до столиці, після чого гостювала у своїх знайомих на Київщині.

Слідчі провели санкціонований обшук у квартирі 25-річного фігуранта - чоловік помітно нервував, представився чужим іменем і навіть подав правоохоронцям підроблений паспорт. Його поведінка стала зрозумілою, коли в квартирі поліцейські виявили документи 23-річної закарпатки та залишки тіла людини, які, ймовірно, також належать зниклій дівчині.

Фото: ГУНП України у Закарпатській області

Фото: ГУНП України у Закарпатській області

Фото: ГУНП України у Закарпатській області

Під час слідства стало відомо, що дівчина справді перебувала в будинку у фігуранта. Разом з ними у квартирі перебувала їхня спільна знайома. У ніч із 21 на 22 листопада вони разом вживали наркотичні засоби, а далі трапилася загадкова смерть закарпатки.

Під час допиту фігурант зізнався, що разом із спільницею вирішив позбутися тіла померлої. Використовуючи перуки та інші засоби маскування, вони придбали в одному з магазинів вугілля та хімічну речовину. Після цього дочекалися ночі, загорнули померлу в килим і вивезли до лісової місцевості, де розчленували та підпалили тіло – залишки облили хімічною речовиною та закопали.

Знайома затриманого, яку підозрюють у вбивстві, спробувала "замести" сліди відвезла дитину померлого до Ужгорода та залишила хлопчика у квартирі, де він проживав разом із мамою. З мобільного телефону померлої вона написала повідомлення батькові дитини, щоб той забрав сина до себе – після цього жінка одразу ж покинула межі країни.

Заарештований 25-річний фігурант виявився раніше засудженим - йому висунуто звинувачення за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Наразі слідство триває.

Раніше ми повідомляли про не менш страшну знахідку - 2 грудня, вранці під Києвом у Броварах, біля Центральної районної лікарні, було знайдено оголене тіло жінки.