Помер боєць ООС, смертельно поранений снайпером бойовиків: названо ім'я 20-річного героя

У суботу, 1 січня, від наслідків поранення кулею снайпера, помер боєць ООС на Донбасі, 20-річний уродженець Коростеня, Ігор Тичина.

Про це повідомила заступниця Коростенського міського голови Наталія Чижевська, повідомляє Суспільне.

Вона розповіла, що хлопець воював на сході України у складі 95 десантно-штурмової бригади. 27 грудня 2021 року у бійця влучила куля ворожого снайпера, після чого його було доставлено до лікарні.

"Ігор Тичина перебував у комі у Харківському госпіталі. Лікарі боролися за його життя, але першого січня молоде життя обірвалося", - проінформувала Наталія Чижевська.

Відомо, що хлопець народився у 2001 році, закінчив у Коростені школу №10. Він виріс у багатодітній родині і був спортсменом-волейболістом.

На сторінці Facebook школи, де навчався Ігор Тичина, опублікували повідомлення зі словами скорботи та співчуття рідним.

“З невимовним сумом сповіщаємо, що 1 січня від ворожої кулі снайпера на 21 році обірвалося життя нашого випускника Тичини Ігоря Олеговича, який вірно служив Україні на Сході нашої держави. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким, які втратили чудового сина, брата, онука...”, - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що хлопець був добрим і надійним товаришем, справжнім патріотом України та мав багато планів на майбутнє, яким не судилося здійснитися.

Раніше ми писали, що у Києві помер розвідник, який воював на Донбасі.