RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

За зауваження про куріння: у Києві водій маршрутки напав на пасажира

Напередодні Нового року, 29 грудня, у Києві водій маршрутного таксі нецензурно висловлювався, спілкуючись з пасажиром, та агресивно себе поводив через зауваження не палити у маршрутці.

Про це повідомляє “Дарниця Live”.

Так, пасажир маршрутного таксі №545, яке курсує від станції метро “Дарниця” до вулиці Єлизавети Чавдар, що на Харківському масиві, звернувся із проханням до водія не курити у маршрутці. На що той почав використовувати нецензурну лексику і намагатися забрати телефон.

“Після зауваження, яке я зробив водію щодо прокуреного салону, він почав без зупину нецензурно висловлюватись на мою адресу, а також вчинив фізичні дії агресивного характеру” – розповів чоловік.

Він відмітив, що після того, як почав знімати відео, водій частково зменшив кількість нецензурної лексики, але все одно поводився неприпустимо.

“Також він пробував декілька разів вдарити мене, вибити, чи вирвати телефон” – резюмував пасажир, що став жертвою нападу.

Постраждалий зазначив, що у вересні 2021 р. вже звертався зі скаргами як на гарячу лінію, щодо паління водіями в салонах маршрутних транспортних засобів маршруту №545.

Раніше ми писали, у Києві людей возить маршрутка з діркою у салоні.