RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Жителі Харкова скаржаться на здирників у "дитячих" костюмах: фото

У Харкові місцеві жителі скаржаться на переодягнених у тварин аніматорів для дітей біля міської новорічної ялинки, вони вимагають гроші. Свої тарифи вони розповідають не відразу, а після фотографій з дітьми морально тиснуть на батьків.

Про це повідомляє свідок здирств каналу в Telegram "Харків 1654".

Так, сім'я вийшла прогулятися до головної ялинки міста. До двох дітей підійшли аніматори у костюмах і потягли за руку, щоб сфотографуватися. Після кількох фото вони вимагали 200 грн. Жінка, яка розповіла це каналу, дала із сестрою їм 50 грн. Аніматори відмовилися приймати ці гроші та просили ще, при цьому, за її словами, "морально тиснули" на них. Батьки відмовилися платити взагалі та пішли.

"Вони заздалегідь не говорять свої тарифи на фото, а потім чинять моральний тиск на людей" . - написала підписниця.

Але не лише вони стали жертвами здирства. За словами жінки, вони із сестрою ще якийсь час спостерігали за аніматорами, які були у костюмах панди та єдинорога. Вони намагалися розвести на гроші ще кількох жінок.

"Одна жінка сказала, що вона не має 200 грн і краще фото видалю, тоді вони вихопили у неї телефон і вимагали гроші, вона схопилася за серце сказала, що їй погано" , - зазначила свідок даного інциденту.

Жінка звернулася до співробітників патрульної поліції, проте вони відмовились підходити та розбиратися.

Раніше "Апостроф" писав, у Києві два злодії вкрали мобільний телефон у жінки з немовлям, яка відволіклася на малюка.