RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

У Чернівцях упіймали п'яним за кермом полковника Нацполіції: фото відео та всі подробиці

У Чернівцях патрульні зловили за кермуванням у нетверезому вигляді начальника одеського управління стратегічних розслідувань, полковника Національної поліції України В'ячеслава Єфтенія.

Про це повідомило видання "Думська".

Інцидент трапився 8 січня о 1:30 на вулиці Винниченка, 36. Патрульні зупинили за перевищення швидкості позашляховик марки Mercedes G 63 AMG. З'ясувалося, що водієм був начальник управління стратегічних розслідувань в Одеській області полковник В'ячеслав Ефтеній. Поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння, проте проходити тест на наявність спиртного в крові він відмовився.

Повідомляється, що під час бесіди з патрульними високопоставлений офіцер поліції намагався "вирішити" з ними це питання. Видання "Думська" опублікувало відео з місця подій, оприлюднене патрульними поліцейськими.

На записі з камери одного з правоохоронців видно і чутно, як нетверезий полковник поліції намагається домовитись із колегами "полюбовно". При цьому він говорить про своє звання, посаду та становище в "системі", навіть тисне на них, а ще стверджує, що "країну вбрали в гівно". При цьому патрульні твердо стоять на своєму, діючи в рамках закону.

Варто зазначити, що автомобіль, за кермом якого був полковник Єфтеній, 2020 року випуску. Його вартість становить приблизно 200 тисяч євро.

Раніше ми також повідомляли, як в Одесі на хабарі погорів полковник поліції в перший же день свого призначення на нову посаду.