RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Ти знав, що летиш бомбити мирне місто? Відео допиту російського пілота, що вижив під Черніговом

Українські військові допитали пілота, що вижив після падіння збитого ворожого літака над Черніговом. За його словами, він знав куди і для чого вирушає.

Відео допиту опублікували в одному із Telegram-каналів.

Повідомляється, що у суботу, 5 лютого близько 12:40 над Черніговом було збито літак російський окупантів, що обстрілював мирних жителів. Внаслідок падіння літака на території приватного сектору виявлено 3 авіаційні бомби ФАБ-500. Проводяться заходи щодо евакуації населення з мікрорайону.

Один із льотчиків на прізвище Криволапов загинув, другий встиг катапультуватися і намагався втекти, незважаючи на поранення голови. Пілота, що вижив, на прізвище Красноярцев незабаром затримали, при ньому знайшли документи з координатами цілей. Він зізнався на камеру, що встиг здійснити три вильоти зі скиданням бомб і знав про те, що доведеться атакувати мирних жителів.

Відзначається, що пілоти Криволапов та Красноярцев, збиті над Черніговом, уже не вперше вбивають мирних громадян. До цього вони це робили, наприклад, у Сирії. Проте в Україні їм це не зійшло з рук.

Раніше ми писали, що офіцер ЗСУ стародавньою зброєю знищив найновіший літак окупантів.