RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Зарізав дітей і хотів накласти на себе руки: подробиці страшної трагедії з українським екс-депутатом у Туреччині

Екс-помічник депутата Верховної Ради Олексій Навроцький, який у Туреччині зарізав двох власних малолітніх дітей, намагався вбити дружину та кидався з ножем на сусідку, також написав передсмертну записку.

Про це повідомляє Обозреватель.

Трагедія сталася у курортній Аланії вранці 21 травня. За попередніми даними, приблизно о 8:30 між подружжям стався конфлікт, під час якого чоловік кинувся з ножем на 4-річного Кирила та його 6-річну сестру Таню та вбив їх. Також він намагався вбити і дружину, але тій вдалося захиститися, отримавши порізи рук, вирватися з квартири і покликати на допомогу. Сусіди викликали поліцію.

За словами місцевих правоохоронців, вони застали чоловіка у кімнаті з уже мертвими дітьми. У приміщенні також було виявлено передсмертну записку, зміст якої не розголошується. Відомо, що після арешту Олексія помістили в камеру, де було вжито антисуїцидальні заходи безпеки.

На суді Навроцький заявив, що з початком війни в Україні він перебував у депресії та приймав транквілізатори.

Нагадаємо, до Туреччини сім'я Навроцьких із Харкова прилетіла 25 березня. Разом з Олексієм та Юлією, а також їхніми дітьми була також мати проректора Марина.

Сім'ю вважали благополучною, жодних конфліктів раніше знайомі не помічали, як і не знали про психологічну проблему зі здоров'ям Навроцького.

Раніше ми писали, що у США учень відкрив стрілянину в школі, загинули десятки людей.