RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Рашисти обстріляли завод Азот, є загиблі: ситуація на Луганщині на ранок 5 червня - фото, відео

За минулу добу, 4 червня, російські окупаційні війська обстріляли у Сєвєродонецьку завод "Азот" та будівлі поліції і пошти у Лисичанську. Є жертви та поранені мирні жителі.

Про це повідомив голова Луганської військової адміністрації Сергій Гайдай на своєму Telegram-каналі.

У результаті ворожих обстрілів зранку 4 червня, у своєму будинку загинула жінка у Лисичанську. Вдень постраждали ще двое чоловіків. Мешканцям надали першу допомогу і доставили до лікарні. Також вдалося евакуювати декількох мирних жителів.

"Неймовірними зусиллями, але нам вдалося евакуювати трьох жителів області до іншого регіону. У поточних обставинах навіть такі поодинокі випадки рятування вкрай важливі", - написав Гайдай.

За його словами, у Луганській області залишається вкрай важка ситуація. Зокрема, окупанти за допомогою ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню минулої доби завдали удару по Сєверодонецьку, Лисичанську, Устинівці, Врубівці та Тошківці. Також Устинівку обстріляли ворожими літаками Су-25, а біля Гірського і Мирної Долини противник завдав удару з вертольотів Ка-52. Лисичанськ же обстріляли комплексом "Точка-У".

Фото: t.me/luhanskaVTSA

Фото:t.me/luhanskaVTSA

Фото:t.me/luhanskaVTSA

Фото:t.me/luhanskaVTSA

Фото:t.me/luhanskaVTSA

Фото:t.me/luhanskaVTSA

Раніше ми писали, що в ході боїв за Сєвєродонецьк Луганської області Збройні сили України заманили російських окупантів у місто, вдавши, що "здають" населений пункт.