RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Губернатор розповів подробиці ракетної атаки по Дніпру

Потужна пожежа, яка спалахнула в Дніпрі в ніч на 10 червня, не пов'язана з ракетними ударами Росії. Займання сталося на одному із підприємств міста.

Про це в Telegram повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

"Сильна ранкова пожежа у Дніпрі з ворожою атакою не пов'язана", - написав він.

Резніченко додав, що минулої ночі окупанти обстріляли три громади у Криворізькому районі. У Зеленодольській громаді 41-річна жінка зазнала осколкового поранення. Також є руйнування. У Широківській та Апостолівській громадах обійшлося без постраждалих.

Вранці ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

У Головному управлінні ДСНС України в Дніпропетровській області підтвердили, що пожежа на підприємстві з переробки вторинної сировини не пов'язана з ракетним ударом.

Підприємство займалося переробкою пластмаси на гранули. Займання виникло поруч із виробничим цехом. На відкритій території спалахнули гранули у пакунках на площі 200м2.

На місце прибули шість підрозділів рятувальників, вони гасили пожежу понад годину. Вогнем пошкоджено зовнішнє оздоблення стін двоповерхової виробничої будівлі, знищено обладнання для виготовлення гранул та вторинну сировину на відкритій території. На щастя, люди не постраждали.

Як розповідав "Апостроф", 3 червня в одному з районів Дніпра прогриміли потужні вибухи та сталося сильне задимлення. При цьому сигналу тривоги у місті не було.