RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Показав "найвищий пілотаж": у Криму розбився Су-25 окупантів, відео

У Криму розбився російський одномісний броньований дозвуковий штурмовик Су-25 - це вже другий знищений літак на півострові за останні два дні.

Про це повідомляє Оперативний ЗСУ.

"Вищий пілотаж Су-25 рф на одному з польових аеродромів в окупованому Криму", - йдеться у повідомленні.

Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко також прокоментував авіакатастрофу, написавши: "Су-25 окупантів раптом відмовився летіти, тож більше не буде нести смерть українцям."

На відео видно, як два штурмовики злітають у небо, як раптом у одного із них відбувається задимлення, після чого авіасудно пікірує донизу та вибухає - густий стовп чорного диму підіймається у небо.

Нагадаємо, у неділю, 11 вересня близько шостої ранку літак окупантів Су-34 упав на межі Різнодільненського та Красноперекопського району. Спочатку, на російських ресурсах йшлося про те , що пілоти встигли катапультуватися, проте потім мережею поширили відео великої пожежі, яка сталась на місці аварії. Про долю військових РФ нічого більш не повідомляли. Також не уточнювали обставини, за яких винищувач впав.

Раніше ми писали, під час вибуху у Новофедорівці в Криму було пошкоджено не лише літаки - більшим ударом для РФ було знищення кваліфікованих пілотів.