Точно за графіком: потяг, що потрапив під обстріл в Херсоні, прибув до Києва, відео

Потяг, який російські окупанти обстріляли у середу увечері, 26 грудня, в Херсоні, вчасно прибув до Києва наступного дня.

Про це повідомляють у Telegram-каналі "Укрзалізниці".

Зазначається, що понад 100 пасажирів з херсонського вокзалу, що напередодні постраждав від ворожих обстрілів, дісталися до столиці о 7:20. На одній з проміжних станцій, поїзд з херсонцями перехопив Food train Укрзалізниці, який забезпечив пасажирів 320 порціями їжі, зокрема і наборами для дітей, аби вони змогли поснідати перед прибуттям до столиці.

"Раді бачити всіх наших пасажирів та поїзну бригаду в Києві цілими та неушкодженими. Продовжуємо працювати", - наголосили в "Укрзалізниці".

Читайте також: Залишилась дружина і діти: стало відомо ім’я загиблого в Херсоні офіцера

Нагадаємо, напередодні, російські війська обстріляли залізничний вокзал Херсона та евакуаційний потяг. Під час масованого обстрілу Херсону, на залізничному вокзалі близько 140 цивільних чекали відправлення евакуаційного потягу. Поліціянти, які несли службу на вокзалі, терміново розпочали евакуацію людей, яких вдалося вивести в безпечні місця.

Раніше ми писали, що увечері в суботу, 23 грудня, російські воєнні злочинці знову здійснили терористичний обстріл Херсона.

  • Вас може зацікавити:

ЗСУ видали сотні квитків на Кобзона: оновлені дані про втрати ворога

Мар’їнки більше немає: в ISW проаналізували бої за місто і тактику росіян

Ворог не полишає спроб оточити Авдіївку, за добу на фронті 80 бойових зіткнень: зведення Генштабу і карти