RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

Всі новини

В поліції відреагували на стрілянину біля Привозу в Одесі

Поліцейські прокоментували інцидент, що трапився 19 липня в Одесі біля ринку Привоз. В Нацполіції будуть встановлювати обставини стрілянини. Учасники інциденту наразі знаходяться у відділі поліції

Про це йдеться в повідомленні від Національної поліції України.

Зауважується, що поліцейські встановлюють обставини стрілянини біля ринку Привоз в Одесі — учасники інциденту знаходяться у відділі поліції.

Під час переслідування патрульними поліцейськими ймовірного порушника правопорядку поблизу ринку Привоз трапився конфлікт за участі перехожих: "...група осіб намагалася завадити поліцейським".

Нацполіція вказує, що внаслідок штовханини на патрульному розірвали формений одяг: "Відповідно патрульний поліцейський здійснив попереджувальний постріл у повітря. На місце події скеровані додаткові наряди поліції. Усі учасники інциденту перебувають наразі у відділі поліції. Проводиться перевірка".

Варто нагадати, що 19 липня місцеві Telegram-канали писали про інцидент, що трапився в Одесі біля ринку Привоз. Зауважували, що за словами місцевих "на Привозі крутили чоловіка (попередньо, ухилянт по базі), але він чинив опір, після чого почали застосовувати газ. Чоловік зміг вирватись і вистрелив в повітря". Пізніше вказували, що поліцейський, якому зірвали форму, застосував газовий балончик та вистрілив у повітря. Місцеві ЗМІ писали, що там відбувалося затримання чоловіка, який не зупинився на блокпості.