RU  UA  EN

Вівторок, 24 вересня
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.00
Суспільство

Новини

24 вересня

Всі новини

Акторка Вітовська вказала на моторошну загибель собаки під Львовом

Українська акторка Ірма Вітовська-Ванца поділилась моторошною історією про собаку Оскара у селі Йосипівка Львівської області.

"У 2024 році у ситому українському селі Йосипівка собака помирає від голоду?", - написала вона у Facebook, відреагувавши на пост Вадима Козловського.

За словами Козловського, собака прожив у цьому селі кілька місяців як мінімум.

"Як він попав у цю Йосипівку, достеменно невідомо. Може вивіз хтось і покинув, а може сам заблукав,та й так і прибився. А, забув. Оскар це гарний і поставний (я так думаю) доберман середнього віку. Оскар тинявся Йосипівкою туди-сюди, кругом його селяни проганяли, і ні в кого не знайшлось для Оскара тарілки позавчорашнього супу. Селяни люди практичні, хазяйновиті і на бродячого собаку свій с*аний суп запросто так витрачати не будуть. Йосипівчани люди загалом хороші, налаштовані патріотично, клянуть путіна і регулярно ходять молитися у чудову православну церкву Собору св. архистратига Михаїла невідомо якого патріархату. Так що з селянами - йосипівчанами все ніби ок. А от з собакою Оскаром не дуже", - розповів Козловський.

Він зазначив, що собака воду пив з калюж,а їв невідомо що.

"На той момент, коли Оскар вийшов на арену, так би мовити, під світло софітів, а точніше, доплентався якось до траси, він представляв собою скелет, обтягнутий шкірою, і заледве міг стояти на ногах. Я конєшно, можу показати вам відео, як Оскар стоїть і хилитається, щоб ви трохи всплакнули, але ж тут мова, скоріше не про Оскара... Ясне діло,на трасі його одразу помітили, забрали, завезли в клініку, там поробили аналізи та призначили лікування. Але Оскар на другий день помер. У 2024 році у ситому українському селі Йосипівка собака помирає від голоду? Як будете їхати тією трасою, проминайте ту Йосипівку пошвидше і не зупиняйтесь. А як побачите якусь людину,не вірте своїм очам. Це не людина,а йосипівський упир. Вони там усі упирі. 242 їх там живе", - написав Козловський.

Раніше виник скандал через те, що військового із собакою змусили їхати у потязі у тамбурі.