RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 19 березня: втома у Риб і буря негативу у Стрільців

Настає період, наповнений протиріччями і сюрпризами. Хочете знати, що вас чекає 19 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто себе поберегти, у кого можуть загостритися конфлікти, а хто повинен терміново взятися за голову.

Овен

У першій половині дня не передбачається різких стрибків, можете запланувати на цей час вирішення повсякденних справ. Також в цей час не бажано обговорювати плани на майбутнє, краще відкласти подібне планування на завтра.

Тілець

Якщо у вас є невідкладні важливі справи, постарайтеся зайнятися ними ввечері. Вранці та вдень велика ймовірність програшів і невдач, тому краще залишатися в тіні. Негативні хвилі почнуть вщухати ближче до обіду, до цього варто триматися подалі від ризиків.

Близнюки

Зараз у вас є шанс щось серйозно змінити в робочій сфері. Також можна спробувати налагодити справи на особистому фронті, але будьте готові до серйозної роботи над помилками. У Близнюків-щасливців буде шанс отримати роботу мрії.

Рак

Вранці вам може здаватися, що удача не на вашому боці, але до вечора ситуація зміниться. Не варто розраховувати на Фортуну, та й опускати руки не можна. Хто буде працювати, той обов'язково отримає бажане в майбутньому.

Лев

Гарний час для виконання завдань, які ви давно намітили, але ніяк не могли завершити. Також зараз потрібно сміливо братися за абсолютно нові справи, інтуїція зараз вас не підведе. Довіряйте внутрішнього голосу.

Діва

Ви легко розберетеся з усіма труднощами. Навіть якщо щось буде здаватися непростим, близькі допоможуть вам з усім впоратись. Ви можете без особливих зусиль перемикатися між завданнями, тому день буде приємним, незважаючи на завантаженість.

Терези

Вірогідне неприємне або навіть незручне становище. Ваша щирість зараз може дратувати оточуючих, а когось вона навіть травмує. Розберіться спочатку в собі, і тільки потім розповідайте іншим про свої переживання.

Скорпіон

Переговори будуть проходити плідно. Але не обійдеться без труднощів. Ви гідно з ними впораєтеся завдяки позитивному погляду на ситуацію. Не дозволяйте собі сумувати, в хорошому настрої ви зможете досягти бажаного.

Стрілець

Перша половина для буде неприємною у всіх аспектах. Ви ніяк не можете вплинути на ситуацію, тому цю бурю потрібно просто перечекати. Уже до обіду все почне налагоджуватися само собою.

Козеріг

Хороший день для вирішення робочих питань, підписання контрактів, обговорення нових проектів. Навіть якщо ніхто не вірить в успіх будь-якої вашого справи, не здавайтеся. Пізніше ви на ділі доведете людям свою правоту.

Водолій

День буде непростим, але вам вдасться впоратися з поставленими завданнями. Ви зможете реалізувати задумане, так як вам допоможуть не тільки старі друзі, а й нові знайомі. Не соромтеся просити поради або звертатися за допомогою при необхідності.

Риби

Ви можете сильно втомитися в цей день, але сили будуть витрачені не даремно. Вам вдасться вирішити велику кількість проблем, що накопичилися, якщо ви зможете змусити себе ударно попрацювати. Після цього краще взяти додатковий вихідний.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.