RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Гороскоп на завтра: невдачі у Близнюків і закоханості у Дів

Настає сприятливий час для активної роботи. А ось про любовні справи занадто багато думати не варто. Хочете знати, що вас чекає 28 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто повинен якнайшвидше закінчити заплановані справи, а кому важливо не розпорошувати свою увагу на дрібниці.

Овен

Вам потрібно налаштуватися на серйозну роботу, і зробити це краще з самого ранку. День може бути продуктивним, якщо ви не будете лінуватися. Постарайтеся приєднатися до більш досвідчених колег у реалізації якогось великого проекту.

Тілець

Не розпилюйте свої сили на дрібні і незначні справи. Також не варто занадто багато уваги приділяти любовним розборкам. Сконцентруйтеся на важливих завданнях, чим швидше ви їх вирішите, тим швидше відчуєте внутрішнє задоволення.

Близнюки

День може принести чимало невдач. Зараз не найкращий час для нових починань, краще займіться справами, які вже заплановані і не закінчені. Сфокусуйте свою увагу на домашніх турботах і повсякденних обов'язках. Не ризикуйте.

Рак

Успіхи в робочій сфері нарешті почнуть даватися взнаки. Ваші труди не минають даремно, навіть якщо раніше вам так здавалося. Постарайтеся викластися на повну, не звертайте уваги на своє бажання кинути все і піти в тінь. Ви за крок від великих справ.

Лев

Ви намагаєтеся хапатися за все справи відразу, це програшна тактика. Подумайте і вирішіть, що потрібно зробити зараз, а що можна відкласти. Розподіл завдань допоможе виконати їх значно якісніше. І нерви ваші будуть ціліше.

Діва

Досить думати про романтичні стосунки на роботі. За своїми емоціями ви не помічаєте шкоди, яку несуть за собою ваші інтриги. Ваша чарівність зараз допоможе швидше вирішити важливі питання, краще приділіть увагу їм, а не порожнім імпульсам.

Терези

Не упускайте з виду нові корисні знайомства. Зараз у вас є шанс опинитися в центрі вдалого проекту. Також можна спробувати домогтися підвищення або надбавки до зарплати. Вдома варто поводитися стримано і дружелюбно, навіть коли настрій скаче.

Скорпіон

Вам варто зайнятися спортом або іншими активними справами, зараз ви повні сил і зможете багато чого досягти. Не варто чекати чогось особливого від цього дня, він буде досить плавним. Якщо сюрпризи і будуть, ви відреагуєте спокійно і мудро.

Стрілець

Дійте послідовно, чи не перестрибуйте з одного завдання на інше. Не забувайте аналізувати і підводити підсумки, інакше можете заплутатися. І доведіть до кінця справу, яку ніяк не можете закінчити. Пора вже з нею розібратися і попрощатися.

Козеріг

Ви зараз занадто зациклені на собі і погано слухаєте оточуючих. Через це ви не чуєте, що вам говорять. Це може стати причиною конфліктів як вдома, так і на роботі. Не думайте, що ви розумніші за всіх навколо, інакше своїми руками створите нові проблеми.

Водолій

Все може йти не зовсім за вашим планом, але оточуючі готові прийти на допомогу, тому не засмучуйтеся. І не будьте занадто суворими до себе, ви все зможете, просто це вийде не відразу. Не вимагайте від себе досягнення всіх цілей прямо зараз і сьогодні.

Риби

Ваші ідеї занадто невчасні і передчасні. Це збиває з пантелику конкурентів, але і вашим союзникам важко за вами гнатись. Зупиніться, зменшіть темп, інакше опинитеся попереду, але на самоті. Це не той результат, який вам потрібен.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.