RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Овни будуть купатися в сексуальності, а Терезам потрібно терміново зайнятися фінансами

Другий місяць весни почнеться неспокійно для багатьох знаків. Але є з везунчики, які зможуть швидко збагатитися. Хочете знати, що вас чекає 1 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто здійснювати великі покупки, у кого будуть неприємності, а кому все буде даватися легко.

Овен

Ви будете відчувати власну сексуальність виразніше, ніж зазвичай. Це приверне увагу протилежної статі, так як ваші вібрації будуть досить сильними. Якщо ви давно хочете завоювати симпатію когось, хто вам подобається, зараз - саме час.

Тілець

Сни, які насняться в цей день, варто тлумачити абсолютно навпаки. Не йдіть напролом в ваших справах, в спокійному ритмі ви досягнете желамого бажаного швидше, адже не наламаєте дров. Можливо вам доведеться приділити час дітям. І не обов'язково своїм.

Близнюки

Хороший день для романтики у всіх її проявах. Ймовірно зародження нових відносин або відновлення давніх зв'язків. У представниць прекрасної статі можливі несподівані зустрічі. А чоловікам-Близнюкам варто уважно дивитися за своїми коханими.

Рак

Ви зможете налагодити контакт з вашим партнером. Ризикованих вчинків краще не робити. Зверніть увагу на ваші сни, підсвідомість намагається щось до вас донести. 1 квітня - хороший день для побачення, організуйте його зі смаком і фантазією.

Лев

Неприємностей уникнути не вийде, варто бути до цього готовим. Проявіть витримку і наполегливість, тоді швидше розберетеся з новими завданнями. Зовсім скоро ваші справи підуть на лад, але зараз доведеться потерпіти і набратися мужності.

Діва

Постарайтеся побути наодинці зі своїми думками і розкласти їх по поличках. Попереду гарний час, але вам потрібно налаштуватись на позитив, щоб отримати від нього задоволення. Минулі травми не дають вам розслабитися, відпустіть їх.

Терези

Вірогідні фінансові втрати, до того ж, ви зрозумієте, що зовсім не вмієте заощаджувати. Перерахуйте ваші витрати, щоб не опинитися без гроша. Заздалегідь продумайте всі ходи, або ризикуєте втратити серйозну суму, яку потім буде важко повернути.

Скорпіон

Уважно стежте за прикметами і знаками. Зараз ваше шосте відчуття дуже загострене, прислухайтеся до нього. Станом на 1 квітня добре б призначити важливі переговори. Навіть якщо вони були заплановані на інший час, постарайтеся їх перенести.

Стрілець

Ви зможете легко отримати прибуток. Важливо тільки помітити його джерело. Якщо зможете розгледіти свій шанс, будете приємно здивовані. Ваше матеріальне становище може істотно поліпшитися, якщо ви будете раціонально продумувати витрати.

Козеріг

Довіряйте серцю і займайтеся тим, чим щиро хочете. Не слухайте тих, хто в вас не вірить. Період буде життєрадісним і веселим, близькі будуть вас радувати. Насолоджуйтесь і йдіть вперед, до своїх мрій.

Водолій

Ви зможете відкрити в собі нові таланти. День принесе важливе рішення, яке подарує вам нові цікаві знайомства і корисні знання. Будьте активні і не давайте нікому гальмувати ваше розвиток.

Риби

Риби будуть імпульсивні, краще не робити великих покупок і не проводити важливих зустрічей. Зараз ви можете як виграти все, так і програти. Ваш день буде нагадувати рулетку. Якщо хочете ризикнути, пробуйте. Але пам'ятайте, що перемога не гарантована.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.