RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Гороскоп на 3 квітня: Водолії можуть змінити роботу, а Риб чекають неприємні зустрічі

День буде наповнений неприємними розмовами. Найкраще провести другу половину дня в самоті або з сім'єю, це стосується всіх знаків. Хочете знати, що вас чекає 3 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде занадто емоційний, кого чекають важкі бесіди, а хто зможе наблизитися до успіху.

Овен

Ви не будете відстоювати свою позицію. Зараз вами легко можна буде маніпулювати, Овни будуть дуже слабохарактерні, хоча це зовсім на них не схоже. Пізніше вас самих буде дивувати така поведінка. Краще не вдавайтеся ні в що серйозне.

Тілець

День буде непоганим, але вам він не дуже сподобається. Тільці будуть дратуватись по дрібницях, тому навіть самі звичайні речі здадуться вам чимось неприємним і образливим. Зараз ні про які переговори не може бути й мови.

Близнюки

Ви можете сміливо братися за нові справи. У цей день все буде здаватися вам цікавим і захоплюючим. Також велика ймовірність отримання приємних новин від когось, хто вам небайдужий. Можливо у вас з'явиться шанс запланувати відпустку.

Рак

Ви будете занадто емоційно реагувати на все. Навколишні зможуть вас зрозуміти і підтримати, але все одно день буде непростим. Увечері краще розслабитися і просто виговоритися комусь, кому ви довіряєте. Вам варто виплеснути емоції.

Лев

Для вас це сприятливий час в плані спілкування з людьми. Але всі питання краще вирішувати в неформальній обстановці. Слухайте свою інтуїцію, вона правильно підкаже, яким людям можна довіритися, а кого варто обійти десятою дорогою.

Діва

Якщо ви збираєтеся щось зробити, але вам лінь - змусьте себе зібратися. За вас вашу силу волі ніхто не підніме. Якщо вам потрібна допомога в чому-небудь, просто скажіть про це, не варто занадто скромничати. Заплануйте на вечір щось приємне.

Терези

Можна сміливо відновлювати будь-які взаємини, як ділові, так і суто особисті. Зараз ваші комунікативні навички будуть на висоті. Також вам буде легко даватися рішення важливих питань та підбиття підсумків. Застосуйте це в роботі.

Скорпіон

День буде хоч і напруженим, але цікавим. У вас буде шанс продемонструвати свої вміння та знання, скористайтеся ним. Помічників не чекайте, але у вас і самих вистачить сил завершити все почате. Тільки не опускайте руки.

Стрілець

Ви будете легко знаходити однодумців в будь-яких питаннях. Людей зараз до вас так і тягне. Постарайтеся зібрати сильну команду для реалізації своїх ідей. І перетворіть власні плани на загальні, так вони дійсно "вистрілять".

Козеріг

Ви нарешті завершите якусь розпочату справу, хоч це і вимагатиме зусиль. Але завдання не завадять вам весело провести час і насолодитися спілкуванням з кимось, хто вам доріг. Якщо хочете зробити щось для близької людини, робіть. Вона оцінить.

Водолій

Цей день буде сприятливим для амбітних представників знаку. Ви зможете легко переконати начальство, якщо вам це буде потрібно. Також Водолії можуть піднятися по кар'єрних сходах або навіть повністю змінити сферу діяльності.

Риби

Вас чекає чимало зустрічей, багатьом з яких ви будете зовсім не раді. Але ви зможете вести себе гідно і ввічливо, навіть коли це буде непросто. Дипломатичні навички допоможуть тримати себе в руках і залишити про себе гарне враження.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.