RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Тельці будуть домашніми тиранами, а Близнюки спробують піти від відповідальності

День для багатьох знаків Зодіаку буде хорошим, якщо знайти правильний вихід своїм емоціям. Хочете знати, що вас чекає 13 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно пошукати союзників, хто буде агресивний вдома, а хто стане перекладати свої обов'язки на інших.

Овен

Вам буде простіше домогтися бажаного, якщо ви перестанете годувати свою гордість і пошукаєте союзників. Так, вам не хочеться ні з ким ділити свій успіх. Але зрозумійте, що успіху не буде зовсім, якщо ви продовжите все виконувати поодинці.

Тілець

Тільці в цей час можуть перетворитися в справжніх домашніх тиранів. Не дивуйтеся, якщо ваші близькі всерйоз на вас образяться, адже ваше бажання командувати зараз бере верх над здоровим глуздом. Не дозволяйте собі хамити людям.

Близнюки

Не найкращий час для початку нових справ, адже навіть старі ви будете намагатися на когось перекинути. Зараз у вас не буде помічників, як би сильно ви їх не потребували. Закінчите те, що можете зробити самостійно. І тільки потім беріться за інші завдання.

Рак

Ви будете сильно захоплені якоюсь новою справою. Це надихне і наповнить вас силами, тому буде простіше також завершити заплановані справи. Не беріться зараз за прибирання або ремонт, все буде валитися з рук. Краще попрацюйте головою.

Лев

Левам буде легше інших порозумітися з собою і оточуючими. Вам сміливо можна призначати важливі зустрічі або проводити серйозні переговори. Також це хороший період для зміни іміджу. Якщо хочете змінити зачіску, не бійтеся. Буде класно.

Діва

Вам не завадило б змінити обстановку. Зараз ви занадто сильно занурені в стан, який насправді давно минув. Дайте негативу піти і побачите, як він сам досить швидко відступить. Зараз ви самі утримуєте неприємний стан.

Терези

Подивіться на себе і чесно скажіть, чи робите ви те, чого вам хочеться? Якщо ні, то чому? Не потрібно слідувати за кимось, йдіть своєю дорогою, навіть якщо комусь вона здається занадто звивистою і дивною. Ваш шлях залежить тільки від вас.

Скорпіон

День буде не стільки важким, скільки не дуже приємним. Вам доведеться займатися чимось, що вам зовсім не до душі. Але нічого не поробиш, іноді нам доводиться робити щось нудне і не особливо цікаве. Просто перетерпить.

Стрілець

Настає захоплюючий період. Навколо вас буде багато творчості, ви будете сповнені ідей. Оточуючим будуть подобатися ваші задумки. Можливо хтось навіть вирішить допомогти вам реалізувати їх. Приймайте допомогу, не бійтеся здатися слабше.

Козеріг

Все буде добре, якщо ви не будете надто пручатися. Ваш характер може виявитися перешкодою на шляху до досягнення бажаного. Не варто бути надто впертими, це нікого не прикрашає. Краще поступіться, тоді ви відразу помітите результат.

Водолій

Не ускладнюйте собі життя своїми ж руками. Якщо є шанс доручити комусь частину справ, скористайтеся цим. Якщо ж хочеться робити всю роботу самостійно, подумайте, як все розпланувати. Але не перевантажуйте себе, це абсолютно ні до чого.

Риби

День несе конфлікти і неприємні розмови. Ви можете запросто посваритися з кимось вищим або більш впливовим. Краще стримувати свої емоції, інакше це може зашкодити вашій майбутній кар'єрі. Не зривається.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.