RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 15 квітня: підвищення у Скорпіонів і сімейні проблеми у Терезів

До обіду не варто планувати ніяких серйозних справ, краще постаратися взагалі обмежити будь-які завдання.Хочете знати, що вас чекає 15 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто уникати робочих питань, у кого буде шанс нарешті відпочити, а хто може опинитися в центрі скандалу.

Овен

Овни запросто можуть вляпатися в серйозний конфлікт. Зараз буквально з усіх боків в вас будуть летіти найрізноманітніші провокації, постарайтеся не піддаватися. Якщо ж сварка все-таки відбудеться, тримайте себе в руках, інакше буде сильний скандал.

Тілець

Тельцям можна просто розслабитися, ви це точно заслужили. Якщо випаде шанс, просто візьміть собі вихідний, під будь-яким приводом. Або хоча б постарайтеся закінчити роботу трохи раніше, ніж зазвичай. Це піде вам на користь.

Близнюки

Близнюкам краще не займатися ніякими робочими справами. Це не спроба відпочити або полінуватися, навпаки. Вам краще відкласти всі справи, щоб не наробити помилок. Так буде правильніше і легше для всіх, тільки знайдіть спосіб це провернути.

Рак

Ви можете сміливо вирушати на переговори. Навіть якщо ваші співрозмовники з самого початку не налаштовані вас слухати, ви зможете досить швидко їх переконати. Але не варто зачаровуватися, ймовірно різка зміна ходу подій.

Лев

Нудьгувати Левам точно не доведеться. День буде наповнений різними сюрпризами і враженнями, тому вам буде ніколи думати про рутину. Дозвольте собі віддатися вихору приємних емоцій і просто насолодитися цим днем.

Діва

Ви зможете досягти своєї мети, якщо будете дипломатичні. Але занадто сильно поступатися опонентам теж не потрібно, відстоюйте свою позицію стримано і впевнено. Якщо дозволите собі зірватися і психанути, доведеться почати все з початку.

Терези

Угоди, призначені на цей день, швидше за все завершаться в вашу користь. А ось вдома вас чекають недомовки. Не дивуйтеся, якщо виявиться, що ваші близькі щось від вас приховують. Краще подумайте, з якої причини вони не змогли вам відкритися.

Скорпіон

Можливі премії або підвищення. Також вам буде легко спілкуватися з людьми, адже весь негатив ви вже встигли виплеснути. Це допоможе балансувати і знаходити правильні рішення у всіх виникаючих ситуаціях. Не забувайте посміхатися.

Стрілець

Можна сміливо інвестувати в щось, здійснювати покупки і будувати плани, а ось роботу краще не міняти. Навіть думати про це забудьте на цей день, будь-які ідеї можуть виявитися невірними. Краще займіться подібними питаннями трохи пізніше.

Козеріг

Вам доведеться відмовитися від якихось цікавих занять, щоб закінчити рутинні справи. Це буде не надто приємно, але зате ви не залишите на собі вантажу зобов'язань. Постарайтеся зробити все якісно, щоб нічого не довелося переробляти.

Водолій

Проявляйте ініціативу, дійте за своїм планом. Навколишні хочуть вам допомогти, але не зовсім розуміють, що саме від них вимагається. Або поясніть себе, або робіть все самостійно. Так чи інакше, ви зараз на хвилі емоцій, використовуйте її.

Риби

Ви можете пережити сильне романтичне потрясіння, воно надихне вас на вчинки і яскраві звершення. Рибам навіть може захотітися кардинально змінити імідж. Дійте. Зараз зміни будуть служити для вас джерелом сили.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.