RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Гороскоп на 27 квітня: приємні новини у Тельців і труднощі у Стрільців

Для багатьох знаків день буде напруженим, вібрації підкажуть, в яке русло варто направити потік енергії. Хочете знати, що вас чекає 27 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно контролювати емоції, кого чекають удачі в роботі, а у кого буде купа справ.

Овен

У цей день представникам знаку варто особливо сильно контролювати свої емоційні пориви. Ви можете як сильно чомусь радіти, так і зриватись на людей через самі незначні дрібниці. Обережніше зі словами і діями.

Телець

Тельців чекають приємні новини на трудовому полі. Ймовірно, вам запропонують підвищення або нову цікаву задачу. Користуйтеся своїми знаннями і харизмою, щоб зачарувати начальство і досягти бажаних результатів.

Близнюки

Близнюки будуть незадоволені раптовим обсягом роботи. Це піде врозріз з вашими планами, але пізніше виявиться, що нові завдання принесли вам важливий досвід. Не відкидайте чужі ідеї, прислухайтеся до думки з боку.

Рак

Якщо ви зможете зосередитися і взяти себе в руки, день пройде досить гладко. Зараз від вас вимагається серйозна концентрація і увага до деталей. Не упускайте нічого з уваги, ви повинні все контролювати, щоб керувати процесом.

Лев

Хороший день для складання абсолютно будь-яких планів. Постарайтеся заздалегідь продумати свої справи на прийдешній тиждень, подумайте, коли хотіли б піти у відпустку. Також в своєму графіку дуже важливо знайти віконце для зустрічі з близькими людьми.

Діва

Ви не просто опинитеся в колі однодумців, ви також зможете стати лідером цього оточення. Але не варто користуватися своєю владою занадто сильно. Будьте мудріше і розважливіше, щоб ніхто на вас не образився пізніше.

Терези

Це гарний час для роботи з будь-якими паперами. Але проблемою може стати те, що вам буде непросто зосередитися. Постарайтеся не братися за кілька завдань одночасно, так вам буде легше все закінчити і не наробити помилок.

Скорпіон

Настає хороший і плідний період, який, однак, не повністю виправдає ваші очікування. Не засмучуйтеся, якщо не отримуєте те, про що мріяли. Краще оціните свої успіхи і порадійте тому, що маєте в даний момент.

Стрілець

День буде непростим. Його навіть можна назвати важким і неспокійним. Внутрішню рівновагу буде постійно щось збивати, вам буде непросто тримати себе в руках. Постарайтеся менше нервувати і займіться справами, які вам приємні.

Козеріг

Це вдалий день для мрійників. Ви можете намалювати перед собою будь-яку неймовірну мету і раптом усвідомити, що можете до неї дотягнутися! Зрозуміло, при певній роботі. Не бійтеся планувати і пробувати нове, починається захоплюючий час.

Водолій

Для Водоліїв день може виявитися складним в емоційному плані. Вас чекають потрясіння, до яких ви можете виявитися не до кінця готові. Не піддавайтеся паніці і постарайтеся оцінити ситуацію спокійно. Попросіть поради у рідних людей.

Риби

Вам потрібно діяти дуже оперативно. Не лінуйтеся і робіть все, щоб добитися бажаного. Навіть якщо здається, що сили закінчуються, не опускайте руки. Краще робити все самостійно, допомога з боку зараз буде малоефективна.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.