RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Романтичні спогади і різкий приплив енергії: астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Тиждень буде плідним і наповненим несподіваними поворотами долі. Хочете знати, що вас чекає в період з 29 квітня по 5 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, як зберегти тонус організму, не збитися з початкового шляху і досягти успіхів у справах.

Робота

У першій половині тижня варто проявити стриманість. Якщо ви вважаєте, що на вас сиплеться більше роботи, ніж вам того хочеться, просто займайтеся тим, що запланували спочатку. Не потрібно хапатися за все справи відразу. Також не дозволяйте нікому вами маніпулювати. Це гарний час для того, щоб завершити завдання, якими раніше не виходило зайнятися. Але не навантажуйте себе надмірно. Зараз варто братися рівно за ту кількість завдань, яка вам комфортна.

Відносини

У романтичному плані тиждень буде досить спокійним. Особливих сюрпризів не намічається, любовні вібрації стабільні і не обіцяють явних стрибків. Але не виключені несподівані спогади, від яких не вийде відразу позбутися. Проаналізуйте свої думки і почуття, не відмахується від них. Велика ймовірність, що обдумування минулих помилок і уроків допоможе розібратися, що робити далі.

Здоров'я

Багато знаків можуть відчути раптовий приплив бадьорості. Це пов'язано не тільки з приходом справжньої весни, а й із загальним астрологічним фоном. Своє самопочуття також можна додатково зміцнити, відмовившись від шкідливих звичок і займаючись активними справами. Не варто зловживати кофеїном і солодощами, краще їсти побільше фруктів і овочів, не забувати про водний баланс і відпочинок.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.