RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Овни можуть захворіти, а Скорпіонам можуть запропонувати прибуток

Практично всі знаки Зодіаку в цей час будуть підстерігати несподіванки. Хочете знати, що вас чекає 10 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, хто може несподівано захворіти, кого чекають дрібні неприємності, а кому доведеться займатися неприємними справами.

Овен

Овни зараз особливо схильні до впливу погодних факторів. Це відбивається і на здоров'ї. Не забувайте піклуватися про себе, зараз ви запросто можете зловити якийсь вірус. Також є ризик травмуватися, будьте обережні.

Телець

Великих проблем не чекайте, а ось дрібні неприємності цілком вірогідні. Варто налаштуватися на позитивну хвилю, хоча зробити це буде не просто. Не міняйте курс, вам потрібно проявити завзятість і стриманість, інакше успіху не буде.

Близнюки

Близнюкам доведеться займатися справами, які вам зовсім не подобаються. Але, на жаль, за вас ніхто інший не зможе все закінчити. Наберіться терпіння, всім іноді потрібно робити щось не дуже цікаве і приємне.

Рак

Для вас це сприятливий день, ви зможете подолати будь-які перешкоди. Сміливо беріться за будь-які починання і не бійтеся діяти. На любовному фронті вас також чекають успіхи і перемоги, тому будьте сміливіше.

Лев

Вас чекає сильна конкуренція. Не варто недооцінювати своїх суперників, вони можуть виявитися спритнішим і досвідченішим вас. Дійте оперативно, не давайте собі лінуватися і боятися. Інакше поступіться своє місце під сонцем комусь іншому.

Діва

Можливий серйозний прогрес в робочій сфері, постарайтеся бути продуктивні і діяти активно. Якщо відчуваєте втому, зробіть невелику перерву, але не відкладайте справи надовго.

Терези

Тільки терпіння зараз допоможе вам розібратися з усіма накопиченими справами. Не поспішайте і не намагайтеся перехитрити оточуючих, вам все одно доведеться повернутися до того, з чого ви зараз починаєте. Не кидайте справи через лінь.

Скорпіон

Вам можуть запропонувати прибуткову роботу, але не поспішайте погоджуватися. Якщо умови праці вас не влаштують, відстоюйте свою позицію. Не дозволяйте нікому вас використовувати.

Стрілець

Ви для чогось будете намагатися самостійно ускладнити собі життя. Якщо вам нудно, знайдіть собі більш корисне заняття. Емоційні бурі вас розважать, але у них обов'язково будуть наслідки.

Козеріг

Постарайтеся не братися в цей день за нові проекти і всякі серйозні справи. Зараз вам краще зосередитися на своїх почуттях, емоціях і відносинах з близькими людьми. У сімейному колі може знадобитися ваша допомога, приділіть час рідним.

Водолій

Не варто займатися вирішенням важких завдань, особливо фінансових. Ви можете продумати все до дрібниць, але зараз це мало чим допоможе. Відпочиньте, займіться чимось приємним і не важким. Ваше майбутнє нікуди від вас не втече, не женіться за ним.

Риби

Тільки спокій зараз допоможе вам утриматися на плаву. Ваші скачки настрою можуть серйозно зіпсувати всі плани, не піддавайтеся їм. Також не варто реагувати на образливі висловлювання сторонніх людей.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.