RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 17 червня: Тельців чекають труднощі, а Терезам треба бути акуратніше

День буде контрастним, тому варто прислухатися до своєї інтуїції. Хочете знати, що вас чекає 17 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають труднощі, кому потрібно бути уважним, а хто обов'язково повинен закінчити робочі справи.

Овен

Вам буде важко домогтися поставлених цілей. День може здаватися невдалим, але не варто падати духом, адже за темною смугою завжди настає світла. Побережіть ваші нерви і не зривайтеся через дрібниці.

Телець

Дуже неоднозначний день. З одного боку, він буде наповнений труднощами, з іншого - вас чекають приємні результати вашої праці. Важливо не упустити з виду цікаві можливості.

Близнюки

Пориньте в роботу, це допоможе вам не переживати про те, що все одно зараз не вирішиться. Направте свою енергію в корисне русло - завершіть робочий план, зробіть прибирання або сходіть на тренування. І не думайте занадто багато.

Рак

День буде наповнений нудними монотонними справами, в яких у вас не буде помічників. Наберіться терпіння, адже ця рутина сама по собі не завершиться. Краще закінчити розпочате зараз, щоб потім зайнятися чимось більш цікавим без вантажу зобов'язань.

Лев

День добре підходить для спілкування, як дружнього, так і на роботі. Постарайтеся призначити якомога більше зустрічей, які можуть позитивно позначитися на вашому настрої. Слід прислухатися до порад від більш досвідчених знайомих, вони допоможуть вам уникнути помилок.

Діва

Вам варто уважно аналізувати все, що відбувається навколо. Не втрачайте пильність і не йдіть на поводу у власних домислів. Якщо сумніваєтеся в чому-небудь, перепитаєте двічі, так ви зможете уникнути невірних висновків.

Терези

Зараз може здатися, що вам все моря по коліно. Але це не зовсім так. Краще будьте обережні і не беріться за справи, в яких не впевнені на 100%. Припуститися помилки завжди простіше, ніж ліквідувати її наслідки.

Скорпіон

Якщо ви не хочете прислухатися до думки зі сторони, краще не беріться за важливі справи. Самостійно ви зараз тільки наламаєте дров. А ось з підтримкою зможете домогтися успіху. Командна робота завжди вимагає уважного ставлення до оточуючих.

Стрілець

Ви сповнені енергії, тому можете досягти дуже багато чого. Зараз варто сміливо братися за будь-які справи. Але важливо, щоб вам не було нудно, інакше ваш настрій швидко перегорить. Займіться тим, що вам цікаво, тоді зможете досягти нових висот.

Козеріг

Зараз ви зосереджені, впевнені в собі і привабливі. Це додасть вам сил успішно закінчити багато справ. Зірки радять зайнятися спортом або запланувати подорож, нові враження ще більше розкриють ваш потенціал.

Водолій

Дотримуйтеся плану і прислухайтеся до своєї інтуїції. Краще не робити зараз нічого необдуманого, так як негативні хвилі особливо сильні. Будьте обережні і будьте відкриті з близькими.

Риби

Можливі суперечки і навіть конфлікти на фінансовому грунті. Також вам може здатися, що вас ніхто не підтримує. Згадайте про те, що близькі люди багато разів допомагали вам раніше, тому не можна засуджувати їх поведінку занадто критично.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.