RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Овни повинні прислухатися до порад, а Стрільцям треба побути на самоті

Багато знаків будуть піддаватися в цей час емоційним поривам. Хочете знати, що вас чекає 19 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому захочеться пригод, хто не зможе контролювати настрій, а кому вдасться уникнути сварок.

Овен

Жага до нових свіжих вражень може завести вас в глухий кут. Також буде загострена увага з боку протилежної статі, будьте готові до цього. Не варто нехтувати мудрими порадами, ви зараз можете діяти нерозумно.

Телець

Ваші емоції зараз можуть брати верх над розумом. Ви можете легко образити тих, хто поруч. Задумайтесь двічі перед тим, як влаштовувати скандал. Можливо, все негативні хвилі зараз тільки у вашій свідомості.

Близнюки

Ваше вміння зачарувати співрозмовника сьогодні допоможе вам уникнути конфліктів. Стійте на своєму, але тільки за умови, що ваша думка будується на фактах. Якщо будете занадто напористі, ризикуєте втратити довіру близьких і колег.

Рак

Ви зможете подолати внутрішні емоційні гойдалки і розкласти все по поличках. Буде непросто, але ви блискуче впораєтеся з усім. Також Раки зможуть розібратися, як потрібно діяти, щоб домогтися максимальних змін на краще. Або навіть досягти бажаного в найкоротші терміни.

Лев

Ваша цілеспрямованість допоможе домогтися давно намічених цілей. Не зупиняйтесь, тоді зовсім скоро досягнете бажаного. Вам буде легко знаходити спільну мову навіть з тими, хто вам неприємний. Використовуйте це з розумом.

Діва

Зараз ви зосереджені, впевнені в собі і привабливі. Це додасть вам сил успішно закінчити багато справ. Зірки радять зайнятися спортом або запланувати подорож, нові враження ще більше розкриють ваш потенціал.

Терези

Чималу кількість часу зараз займе вирішення побутових питань. Але ними потрібно зайнятися, так як інакше вони будуть постійно на вас тиснути. Краще завершіть заплановані справи перш, ніж візьметеся за щось нове.

Скорпіон

Цей день може виявитися досить підступним, в тому плані, що ваша емоційна стабільність може сильно похитнутися. Також варто звернути увагу на матеріальне становище, воно зараз може опинитися під ударом. Ідеальним рішенням буде провести день у спокої та умиротворенні.

Стрілець

Щоб уникнути розчарувань, варто побути наодинці з собою і не братися за безліч справ одночасно. Зараз вам буде корисне спілкування з приємними для вас людьми, приділіть час друзям і родині.

Козеріг

Сьогодні вами керує спонтанність, тому будьте обережні у прийнятті важливих рішень. Якщо не зможете впоратися з власним авантюризмом, ризикуєте опинитися в боргах і навіть втратити значну частину фінансів.

Водолій

Гарний час для великих змін. Зміни в особистому житті, зміна професійної діяльності, ремонт, переїзд - все це варто почати саме зараз. Але не поспішайте і продумайте всі деталі, щоб не пошкодувати про свої рішення.

Риби

Не виключено, що ви можете раптово закохатися. Будьте обережні, але і не захищайте себе від приємних почуттів. Пам'ятайте, що ваші емоції повинні приносити вам радість, але при цьому не можна забувати про оточуючих та їхню довіру.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.