RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Скорпіонів чекає конфлікт з партнером, а Козероги будуть працювати понаднормово

У цей день варто максимально уникати будь-яких конфліктів. Хочете знати, що вас чекає 21 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто зможе домогтися успіху, кого чекає зустріч з недоброзичливцем, а хто буде допускати помилки.

Овен

Ви зможете домогтися бажаного успіху. Але тільки в тому випадку, якщо визначитеся зі своїми планами та ідеями. Не варто поспішати, особливо в робочих справах. Зараз важливо продумувати все до дрібниць, щоб не довелося довго виправляти свої ж помилки.

Телець

У цей період ви можете зрозуміти, що багато ваших невдачі приносить конкретна людина. Хтось у вашому оточенні намагається збивати вас з вірного шляху. Поговоріть з цією людиною, щоб вивести її на чисту воду. І не давайте волю емоціям.

Близнюки

Все буде даватися вам настільки легко, що ви можете втратити пильність. Не забувайте про обережність, інакше наробите чимало помилок. Виправити їх вийде не одразу, тому набагато краще їм запобігти.

Рак

Ви можете розраховувати на зміну службового становища. Це гарний час для планування підвищення або старту нового проекту. Якщо ви боїтеся говорити з начальством, підготуйте свою промову заздалегідь. Так ви зможете задати всі важливі питання.

Лев

Розібратися з проблемами вам буде заважати власна невпевненість в своїх силах. Особливо активно це буде проявлятися в першій половині дня. Не піддавайтеся перепадам настрою, щоб утриматися на плаву і закінчити справи.

Діва

Вас чекає непростий день. Ймовірно, вам доведеться сперечатися з керівництвом, це принесе сильний дискомфорт. Також вам ні в якому разі не можна зриватися і дозволяти собі діяти емоційно. Тільки спокій може допомогти вам досягти результату.

Терези

Вам буде непросто прийняти вірне рішення. Варто звернутися за допомогою чи порадою до людей, яким ви точно можете довіряти. Комунікативні навички зараз будуть на висоті, використовуйте їх, щоб привернути до себе ваше оточення.

Скорпіон

День буде спокійним у всіх сферах, крім любовної. Ви можете опинитися в конфронтації з близькою людиною. У суперечці постарайтеся не займати оборонну позицію. Набагато правильніше буде вислухати всі претензії і зробити висновки.

Стрілець

В цей день вам варто провести якомога більшу кількість переговорів, особливо ділових. Зараз люди будуть розташовані до вас набагато сильніше, ніж зазвичай. Також в цей час можна почати займатися великими домашніми справами.

Козеріг

Вам доведеться чимало попрацювати. Можливо, вас навіть чекає сильне перенавантаження. Але не поспішайте засмучуватися, адже нові знання і досвід виявляться дуже корисними в майбутньому. Не забувайте, що нові завдання завжди потрібно починати з обережністю.

Водолій

Зараз не варто довіряти порадам сторонніх людей. Якщо вам потрібна чиясь рада, краще поговоріть з тим, в кому ви однозначно впевнені. На шляху до мети можуть виникнути перешкоди, які буде непросто обійти самостійно.

Риби

Всі важливі справи краще запланувати на першу половину дня. До вечора постарайтеся максимально відволіктися від роботи, так як вам зараз потрібно накопичити сили. Зовсім скоро вам доведеться зіткнутися з непростим вибором.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.