RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 25 червня: Близнюкам треба подумати про минуле, а Скорпіонам не варто спілкуватися з начальством

День буде наповнений переживаннями і складними завданнями. Хочете знати, що вас чекає 25 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому можна буде розслабитися, хто повернеться до старих проблем, а кому доведеться попрацювати за двох.

Овен

У представників цього знака з'явиться час полінуватися. Ви нарешті зможете дозволити собі нічого не робити, але будете не дуже раді цьому шансу. Енергія б'є в вас ключем, тому зараз довгий відпочинок може почати дратувати.

Телець

Тельці будуть готові до змін, які зовсім скоро їх наздоженуть. Новий життєвий етап буде непростим, але вам зараз всі перепони по плечу. Частіше спілкуйтеся з близькими, це дасть необхідний заряд позитивної енергії.

Близнюки

Для представників цього знака настає період, коли доведеться повертатися до давніх питань і проблем. Вам здавалося, що ці теми давно себе вичерпали, але виявиться, що це не зовсім так. Подумайте, які деталі минулого потрібно виправити.

Рак

Зараз ви можете вирішити відразу кілька невеликих проблем, які останнім часом вам заважають. Розберіться з цими завданнями перед тим, як братися за щось нове. У романтичній сфері варто проявити наполегливість та шарм.

Лев

Вам не можна перенапружуватися. Не дозволяйте керівництву повісити на вас занадто багато завдань, беріться тільки за ті справи, які заздалегідь запланували. Ваше здоров'я може похитнутися, стежте за самопочуттям і будьте активні.

Терези

Терези зараз знаходяться на піку свого внутрішнього комфорту. Вам подобається все, що навколо і всередині вас. Цей стан можна продовжити і на майбутнє, якщо розібратися, що саме дарує вам приємні емоції. Також не забувайте про друзів.

Діва

Вам доведеться зайнятися якоюсь справою, яку ви довго відкладали. Крім вас ніхто не зможе закінчити розпочате. Не перекладайте свої обов'язки на інших. По-перше, вони впораються гірше, по-друге, це зіпсує ваші стосунки.

Скорпіон

Скорпіонам буде непросто спілкуватися з начальством. Ви будете бунтувати і йти проти системи, коли це буде зовсім недоречно. Заспокойте свого внутрішнього революціонера, він зараз дуже активно проявляє свої гірші якості.

Стрілець

Стрільці зараз будуть діяти дуже послідовно. Комусь ваша поведінка може здатися занадто нудною, але ви все робите правильно. Зараз потрібно діяти серйозно і без поспіху, ретельно продумуючи всі деталі.

Козеріг

Козероги в цей час будуть дуже ранимі й уразливі. Вас може вивести з себе буквально будь-яке слово, тому постарайтеся уникати тісного контакту з людьми. Навіть з близькими ви можете вести себе агресивно, пам'ятайте про це.

Водолій

Ваша делікатність допоможе уникнути конфліктів з співробітниками та близькими. Не варто занадто сильно напружуватися, даний період не принесе бажаних результатів, а сили будуть витрачені. Краще займіться справами, які не вимагають особливих моральних зусиль.

Риби

Не поспішайте приймати важливі рішення. Зараз у вашому житті настає період, коли важлива кожна деталь. Відпочиньте від справи, якою займаєтеся дуже довго. Нові враження і емоції - ось саме те, чого вам так не вистачає.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.