RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Левам потрібно взяти себе в руки, а Козерогам можна помріяти

У цей день не можна відволікатися і піддаватися емоціям. Хочете знати, що вас чекає 26 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому запропонують підвищення, хто буде приймати важливі рішення, а кому важливо все контролювати.

Овен

Овнів чекають приємні новини на трудовому полі. Ймовірно, вам запропонують підвищення або нову цікаву задачу. Користуйтеся своїми знаннями і харизмою, щоб зачарувати начальство і досягти бажаних результатів.

Телець

Тельцям в цей період доведеться зібратися і діяти, всупереч своїм внутрішнім протиріччям. Цей час буде непростим, але не можна покладатися на випадок. Все, що далі піде, залежить тільки від вас і ваших рішень.

Близнюки

Представникам цього знака потрібно бути більш ініціативними. Плисти за течією - не найкращий варіант, якщо ви хочете вибитися зі звичного монотонного ритму. Беріться за цікаві завдання, не бійтеся труднощів. І не сидіть на місці.

Рак

День буде спокійним і плідним. Ви багато встигнете, якщо не будете лінуватися. Також велика ймовірність вирішення якогось важливого для вас питання. Можливо, вдома або на роботі вам зроблять приємну пропозицію. Але не варто поспішати з висновками.

Лев

Якщо ви зможете зосередитися і взяти себе в руки, день пройде досить гладко. Зараз від вас вимагається серйозна концентрація і увага до деталей. Не упускайте нічого, ви повинні все контролювати, щоб керувати процесом.

Діва

Вас чекає нагадування про якісь нездійснені надії та мрії. Подібні думки можуть занурити вас в неприємний гнітючий стан. Якщо відчуєте, що настрій вас явно підводить, постарайтеся відволіктися і повернутися до справ пізніше.

Терези

Настає хороший і плідний період, який, однак, не повністю виправдає ваші очікування. Не засмучуйтеся, якщо не отримуєте те, про що мріяли. Краще оцінить свої успіхи і порадійте тому, що маєте в даний момент.

Скорпіон

Несподівана новина може вас налякати. Але пізніше ви заспокоїтеся і зможете все ретельно обміркувати. Зміни будуть приємними, хоч і раптовими, тому не варто оцінювати їх занадто критично. Прислухайтеся до слів друзів.

Стрілець

День буде легким і веселим. Ви запросто зможете домовитися з ким завгодно, все завдання будуть даватися просто. Також вам може захотітися творчості і пригод, не стримуйте ці бажання. Натхнення криється в вас самих, знайдіть його.

Козеріг

Це вдалий день для мрійників. Ви можете намалювати перед собою будь-яку неймовірну мета і раптом усвідомити, що можете до неї дотягнутися! Зрозуміло, при певній роботі. Не бійтеся планувати і пробувати нове, починається захоплюючий час.

Водолій

Вам потрібно діяти дуже оперативно. Не лінуйтеся і робіть все, щоб добитися бажаного. Навіть якщо здається, що сили закінчуються, не опускайте руки. Краще робити все самостійно, допомога зі сторони зараз буде малоефективна.

Риби

Риби можуть почати сумніватися у власних переконаннях. Вас можуть терзати думки про те, чи правильний шлях ви обрали, чи займаєтеся тим, чим хочете. Проаналізуйте ситуацію і тоді зрозумієте, в який бік варто рухатися.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.