RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Суперництво і незручні ситуації: астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Хочете знати, що вас чекає в період з 1 по 7 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, як зберегти баланс на роботі і вдома, а також як відчувати себе бадьоро і не піддаватися негативним хвилях.

Робота

У робочих справах варто дотримуватися обережності. Конкуренти не сплять, вони стежать за кожним вашим рухом. Період несприятливий для кардинальних змін в робочій сфері. Негативні хвилі впливають на професійні якості, навіть те, що ви вмієте робити ідеально, може перестати вам даватися.

Не потрібно сподіватися на власне его в ділових питаннях, краще прислухатися до більш досвідчених колег. Цей тиждень добре підходить для дрібних заробітків, а ось збільшень зарплати або підвищень зараз просити не варто. Складання плану дій допоможе уникнути плутанини. Представники керівних посад зараз можуть виявитися в незручній ситуації, коли підлеглі виявляться розумнішими. Сприйміть це як привід навчитися новому і подякувати співробітникам за нову інформацію.

Відносини

В любовній сфері все буде дуже гладко. Стабільність - основна ознака цього тижня. Позитивні вібрації добре впливають на романтичні почуття, вам і вашому партнерові може захотітися більше часу проводити разом. Одиноким людям буде комфортно наодинці з собою, цього не варто лякатися. Ви цілком самодостатні і не потребуєте будь-кого прямо зараз. У відносинах з друзями варто бути обережними і не говорити зайвого.

Здоров'я

Не варто занадто сильно переживати про здоровий спосіб життя. Звичайно, правильне харчування і активні заняття - це прекрасно. Але якщо вам зараз зовсім не хочеться цим займатися, не засмучуйтеся. Важливо не почати себе мучити за те, що ви щось робите не так. Все прийде, просто зараз вам складно сконцентруватися на певних деталях.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.