RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 2 липня: Овни будуть привабливі, а у Терезів все буде валитися з рук

Зараз важливо планувати тільки ті справи, які можна закінчити в строк. Хочете знати, що вас чекає 2 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно зайнятися спортом, хто вплутається в авантюру, а кому доведеться розбиратися зі старими проблемами.

Овен

Зараз ви зосереджені, впевнені в собі і привабливі. Це додасть вам сил успішно закінчити багато справ. Зірки радять зайнятися спортом або запланувати подорож, нові враження ще більше розкриють ваш потенціал.

Телець

В цей день великий шанс вступити в авантюру. Ваше бажання виділитися може зіграти з вами злий жарт. Будьте обережні у всьому, що стосується ризику, зараз ви легко можете втратити більше, ніж вкладаєте.

Близнюки

Вам доведеться зайнятися вирішенням давніх проблем, про які хотілося б забути. Але, на жаль, справи самі по собі не можуть закінчитися. Тому зберіться і прикладіть максимум зусиль, щоб потім можна було сміливо дозволити собі відпочити.

Рак

Зараз буде виходити далеко не всі. Не варто плекати себе помилковими надіями, щоб потім не довелося засмучуватися. Краще постарайтеся мислити прагматично і продумувати все детально. Так ви зможете знизити ризик розчарувань.

Лев

Ваш оптимізм зараз допоможе вам дістатися до будь-чого. Будь-які вершини по плечу того, хто твердо вірить в свій успіх. Так тримати! Не опускайте руки, навіть якщо навколишні в вас не вірять. Вони ще побачать, на що ви здатні.

Діва

День буде спокійним і плавним. Сюрпризів не передбачається, тому просто розслабтеся і робіть те, що запланували. Не варто рватися до нових вершин, зараз вони не будуть даватися легко. Зачекайте і досягнете більшого.

Терези

День буде суперечливим. Ви налаштовані оптимістично, але справи прямо таки валяться з рук. Не здавайтеся і не психуйте через дрібниці, смуга невдач скоро закінчиться, а ось ваші нервові клітини ніхто вам не поверне.

Скорпіон

У вас багато претензій до оточуючих, але чи виправдані вони? Постарайтеся почути інших людей, у них теж є свої точки зору. Ви не можете бути праві абсолютно завжди, як би вам того не хотілося.

Стрілець

Щоб уникнути розчарувань, варто побути наодинці з собою і не братися за безліч справ одночасно. Зараз вам буде корисно спілкування з приємними для вас людьми, приділіть час друзям і родині.

Козеріг

Не намагайтеся впоратися з усім самостійно, якщо вам потрібна допомога, варто про неї попросити. Люди легко йтимуть з вами на контакт, тому є великий шанс зібрати хорошу команду для подальшої роботи.

Водолій

Негативні хвилі впливають на вас особливо сильно. Це може позначитися на роботі, тому будьте обережні. Якщо люди не йдуть на контакт, не нав'язуйте себе. Зараз вам буде непросто когось переконати у своїй правоті.

Риби

Ви прикладаєте чимало зусиль для підтримки хороших відносин з людьми. Ця нелегка праця окупиться. Також ви зможете подолати виниклі труднощі. В цілому, день буде наповнений позитивними вібраціями, хоч і з'являться деякі емоційні стрибки.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.