RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Гороскоп на 6 липня: Раків чекають сюпризи, а Риби повинні довіритися долі

Зараз у багатьох знаків сильно загостриться інтуїція. Хочете знати, що вас чекає 6 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно зайнятися старими проблемами, кого чекають труднощі, а кому не можна експериментувати.

Овен

Ваше ділове чуття буде особливо гострим. Так що для Овнів це вдалий час для вирішення старих справ і старту нових. З виниклими проблемами допоможуть впоратися близькі і союзники. А ось на особистому фронті можливі труднощі, які вплинуть на ваші впевненість і оптимізм. У такому випадку варто також заручитися підтримкою близької людини.

Телець

Ваша внутрішня дисципліна допоможе впоратися з новими труднощами. Проблеми можливі, але ви повинні залишатися в гармонії з собою, щоб з усім розібратися. Не варто діяти запально і необдумано.

Близнюки

Не варто даремно ризикувати, хоч удача і на вашому боці. Виймайте з усього досвід і користь, і налаштовуйте себе на позитивну хвилю. Близнюки зараз можуть бути образливі, враховуйте це в спілкуванні з людьми.

Рак

У цей день Раків можуть очікувати приємні сюрпризи. Також велика ймовірність просування в справах, отримання цікавих пропозицій і прибутку. День буде сприятливий для спілкування з близькими, спільного проведення часу, а також шопінгу.

Лев

Можливий стрімкий кар'єрний ріст і підвищення уваги з боку протилежної статі. Близькі будуть приємно вас радувати, якщо ви зможете налаштуватися на позитив. Не варто занадто серйозно сприймати чужі проблеми, краще сконцентруйтеся на хорошому.

Діва

Зірки радять Дівам проявити терпіння і наполегливість у ваших справах. День готує багато не найприємніших сюрпризів, так що концентрація уваги і зосередженість дуже важливі. Сьогоднішні справи можуть стати міцним фундаментом для майбутніх досягнень.

Терези

Вам може захотітися позбутися накопиченого негативу. Постарайтеся виплеснути енергію в позитивне русло, не травмуючи оточуючих. Не варто розривати старі контакти, також важливо уникати конфліктів.

Скорпіон

Для Скорпіонів успіхи цього дня безпосередньо залежать від співпраці з оточуючими. Не варто тягнути все самим, краще довіритися команді. Разом ви досягнете більшого за менший час. Не замикайтеся на собі, а спробуйте проявити максимально свою товариськість - це принесе чудові результати.

Стрілець

Вчіться вдячно приймати допомогу і не відкидайте тих, хто вам її пропонує. Вірогідні нові знайомства та цікаві робочі перспективи. Слідуйте за своїм серцем, та й розум не відключайте.

Козеріг

У цей день Козероги можуть зустріти перешкоди там, де їх не чекали. Здавалося б вирішені проблеми і питання в цей день можуть піднести сюрпризи і вам доведеться докласти нові зусилля для їх вирішення.

Водолій

Цей день для Водоліїв буде позитивним в справах мирських і душевних. Події розгортатимуться в позитивному для вас ключі, а ваш гарний настрій буде приводом поділитися ним з близькими. Не виключена ймовірність цікавих знайомств і приємних сюрпризів.

Риби

Вашої життєвою дорогою зараз керує сама Доля, тому просто не заважайте їй. Покладіться на інтуїцію і відпустіть кермо, ваші ноги самі приведуть вас саме туди, куди вам потрібно. Внутрішній голос зараз буде мудріше вашого розуму, слухайте його.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.