RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 16 липня: Скорпіони будуть провокувати людей, а Риб чекають гострі діалоги

У цей період багатьом доведеться поступатися і знаходити нові рішення. Хочете знати, що вас чекає 16 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають приємні новини, хто буде занадто впертим, а хто може змінити спеціальність.

Овен

Вас чекають приємні новини, особливо вони стосуватимуться вашої професійної сфери. Начальство зараз буде до вас розташоване, постарайтеся використовувати це, щоб досягти бажаних результатів. Вдома варто бути уважнішими до близьких.

Телець

Представникам цього знака, ймовірно, доведеться поступитися і відмовитися від якихось своїх задумів. Це буде трохи неприємно, але краще зараз не ставати в позу. Так ви збережете власні нерви і зможете домогтися більшого.

Близнюки

Ваш самоконтроль допоможе вам не розлютитись, коли навколишні категорично не будуть підтримувати вашу точку зору. Але не потрібно записувати всі заслуги тільки на свій рахунок. Ваша впертість може іноді бути неприємною, пам'ятайте про це.

Рак

Гарний час для нових завдань. Зараз вам буде досить легко розширити сферу діяльності, або навіть зовсім змінити спеціальність. Постарайтеся направити свою енергію в цікаві проекти. Також варто налаштуватися на позитив.

Лев

Ви можете почути щось зовсім неприємне від людини, яка зазвичай з вами на одній хвилі. Постарайтеся поставитися до цього з розумінням. Прислухайтеся, ймовірно, точка зору з боку підкаже вам щось дійсно корисне.

Діва

Інтуїція зараз не буде давати вам вірних підказок. Ви будете дуже залежні від настрою оточуючих, це може збивати вас з пантелику. Не піддавайтеся емоціям, постарайтеся діяти спокійно і концентруватися на приємному.

Терези

Приємний день для Терезів. Ви і зі своїми справами зможете розібратися, і оточуючим допоможете, і ще залишаться сили на розваги, плани і домашні справи. Емоційний фон зараз допоможе також і вашому самопочуттю.

Скорпіон

Скорпіони зараз схильні вести себе зухвало. Ви можете дуже яскраво одягнутися, голосно говорити, провокувати навколишніх. Не дивуйтеся, якщо така поведінка сподобається не всім. Особливо обуритися можуть ваші друзі.

Стрілець

Слухайте, аналізуйте, поступайтеся - тільки так ви збережете гармонію навколо і всередині себе. Ваша надмірна впертість зараз нікому не принесе радості. Не потрібно діяти напролом, будьте мудріші. І удача сама повернеться в вашу сторону.

Козеріг

Ті представники знака, у яких є діти, зараз відчують, що можуть нарешті проявити свій авторитет. Молодші будуть до вас прислухатися, постарайтеся навчити їх чогось дійсно корисного. І не забувайте, що у них теж є своя думка.

Водолій

У представників цього знака з'явиться час полінуватися. Ви нарешті зможете дозволити собі нічого не робити, але будете не дуже раді цьому шансу. Енергія б'є в вас ключем, тому зараз довгий відпочинок може почати дратувати.

Риби

Вас чекають досить гострі, але конструктивні діалоги. У процесі суперечок може з'ясуватися, що потрібно коригувати плани. Ініціативу краще проявити самостійно, щоб її не перехопив хтось інший. Не бійтеся бути лідером.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.