RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 20 липня: неприємні діалоги у Близнюків і прогрес у Львів

У цей період потрібно прояв свої комунікативні здібності. Хочете знати, що вас чекає 20 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає схвалення, хто повинен бути сміливішим, а кому потрібно бути мудрішим.

Овен

У Овнів несподівано виявляться відмінні комунікативні навички. У цей день ви зможете забалакати будь-якого, на яку б тему ви не говорили. Цим можна скористатися, щоб отримати схвалення від начальства або переконати в чомусь близьких.

Телець

Вам варто набратися сил і бути сміливішими. Особливо це стосується серцевих справ. Дійте більш рішуче, це не тільки допоможе вам позбавитися від страху невдач, але і зверне на вас увагу протилежної статі. Сильні люди привертають.

Близнюки

Вас чекають неприємні розмови, які, найімовірніше, приведуть до сварок і конфліктів. Не варто намагатися переконати тих, хто категорично не підтримує вашу точку зору. Будье мудрішими і не намагайтеся нікого перевиховати.

Рак

Зараз ваші минулі дії нарешті принесуть свої плоди. Ви дізнаєтеся, чи були вірними раніше прийняті рішення. Однак потрібно розуміти, що не всі новини зараз будуть для вас приємними. Прислухайтеся до думки з боку.

Лев

Ймовірний швидкий прогрес в робочих справах. А ось вдома все буде дуже плавно, тому варто трохи урізноманітнити рутину. Щоб ваші близькі не занудьгували, влаштуйте сімейна вечеря. А якщо живете один, побалуйте себе чимось смачним під улюблене кіно.

Діва

Рухайтеся по наміченому маршруту. Зараз багато хто може спробувати збити вас зі шляху, але вам ні в якому разі не можна вестися на жодні провокації. Тільки розмірені і продумані дії приведуть вас до успіху та досягнення цілей.

Терези

Терези зараз на вершині своєї творчої активності. Вам хочеться хапатися за все ідеї відразу, але продуктивніше буде вибрати щось одне, закінчити його, і тільки потім братися за такі завдання. Інакше ви можете заплутатися у власних планах.

Скорпіон

Перестаньте розмінюватися на дрібниці. Ви не повинні брати тільки те, що дають, варто претендувати саме на ті нагороди, яких ви гідні. І які ви самі хочете отримати. А дрібні подачки від начальства і знайомих варто послати куди подалі.

Стрілець

Ваші недоброзичливці щось замишляють, тому будьте уважні. Не дозволяйте нікому лізти в ваші особисті справи. Заздрісники можуть спробувати зіштовхнути вас зі шляху, але в ваших силах розглянути це заздалегідь і дати їм відсіч.

Козеріг

Ваша привабливість буде на висоті, це допоможе замилити очі багатьом знайомим і розібратися з деякими справами. Але пам'ятайте, що на одному чарівності далеко не заїдеш. Скоро ваша аура повернеться в колишній вигляд і доведеться думати головою.

Водолій

Ви зможете знайти вірний вихід із ситуації, грамотно розпорядитися своїми ресурсами. Нарешті вам буде комфортно в новій справі, яким ви недавно зайнялися. Успіх почне проглядатися попереду, це може надихнути вас на нові подвиги.

риби

Ви лінуйтеся і не займаєтеся своїми справами з належною завзятістю. Побороти це стан вам допоможуть близькі, побільше спілкуйтеся з ними і обов'язково прислухайтеся до їхніх порад. Це допоможе повернутися в лад і добитися бажаного.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.