RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 22 липня: Леви будуть лінуватися, а Водоліїв чекають неприємні зустрічі

У цей день можливі несподівані труднощі і перепони. Хочете знати, що вас чекає 22 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде дратівливий, кому можна вірити оточуючим, а хто буде занадто емоційним.

Овен

День буде непоганим, але він вам не дуже сподобається. Овни будуть дратуватися по дрібницях, тому навіть самі звичайні речі здадуться вам чимось неприємним і образливим. Зараз ні про які переговори не може бути й мови.

Телець

Вам варто придивитися до нових людей. Не варто сліпо вірити словами оточуючих, зараз багато хто може говорити вам приємні речі спеціально, щоб завоювати довіру та потім їм скористатися. Також потрібно бути обережними у ділових питаннях.

Близнюки

Ви будете занадто емоційно реагувати на все. Оточуючі зможуть вас зрозуміти і підтримати, але все одно день буде непростим. Увечері краще розслабитися і просто виговоритись комусь, кому ви довіряєте. Вам варто виплеснути емоції.

Рак

Ви будете замкнуті сильніше, ніж зазвичай. Це може відштовхнути деяких людей. Але ваша самодисципліна допоможе вам навіть поодинці завершити розпочаті справи. Вірогідні вигідні угоди і успішні переговори, тому сміливо призначайте зустрічі.

Лев

Якщо ви збираєтеся щось зробити, але вам лінь - змусьте себе зібратися. За вас вашу силу волі ніхто не підніме. Якщо вам потрібна допомога в чому-небудь, просто скажіть про це, не варто бути занадто скромним. Заплануйте на вечір щось приємне.

Діва

Ви зможете переконати навіть тих, хто зазвичай вас не слухає. Опоненти будуть бачити в вас лідера і вам буде легко змінити їх точку зору. Не змішуйте особисті та робочі справи, це може сильно нашкодити вам в майбутньому.

Терези

День буде хоч і напруженим, але цікавим. У вас з'явиться шанс продемонструвати свої вміння та знання, скористайтеся ним. Помічників не чекайте, але у вас самих вистачить сил закінчити все розпочате. Тільки не опускайте руки.

Скорпіон

Вам доведеться взяти на себе завдання інших людей. Оточуючі будуть працювати повільно і не дуже ефективно, тому вам буде простіше закінчити їх справи самостійно. Також вірогідні великі витрати, будьте готові переглянути бюджет.

Стрілець

Ви нарешті завершити якийсь розпочату справу, хоч це і вимагатиме зусиль. Але завдання не завадять вам весело провести час і насолодитися спілкуванням з кимось, хто вам доріг. Якщо хочете зробити щось для близької людини, робіть. Він оцінить.

Козеріг

Ви будете занадто болісно сприймати чужі розмови. Плітки та чутки можуть позначитися на вашому моральному стані. Також представники знаку можуть потрапити в пастку недоброзичливців із-за своєї довірливості. Будьте уважні.

Водолій

Вас чекає чимало зустрічей, багатьом з яких ви будете зовсім не раді. Але ви зможете вести себе гідно і ввічливо, навіть коли це буде непросто. Дипломатичні навички допоможуть тримати себе в руках і залишити про себе гарне враження.

Риби

Це гарний час для зародження нових відносин. Ви будете дуже проникливі і легко роздивіться мотиви оточуючих. Спочатку ви будете ставитися до людей трохи недбало, але це швидко мине. І навіть принесе користь.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.