RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Риб чекає стрибок в кар'єрі, а Леви залишаться наодинці з думками

У цей період важливо не забувати про конкретику і логіку. Хочете знати, що вас чекає 23 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде піддаватися маніпуляціям, кому можна братися за нові справи, а кого чекають розчарування.

Овен

Не потрібно витрачати час на порожні розмови. Якщо хочете, щоб щось було зроблено швидко і якісно, беріться за справу самостійно. Ті, хто дійсно хоче вам допомогти, підтягнутися самі. Їх не потрібно буде просити спеціально.

Телець

Ви не будете відстоювати свою позицію. Зараз вами легко можна буде маніпулювати, Тельці будуть дуже слабохарактерні, хоча це зовсім на них не схоже. Пізніше вас самих буде дивувати така поведінка. Краще не вдавайтеся ні в що серйозне.

Близнюки

Чим сміливіше ви будете, тим більшого зможете досягти. Ідеальний час для вирішення важливих питань - ранок. Тому поставте будильник і не полінуйтеся раніше встати, щоб якомога більш продуктивно провести першу половину дня.

Рак

Ви можете сміливо братися за нові справи. У цей день все буде здаватися вам цікавим і захоплюючим. Також велика ймовірність отримання приємних новин від кого-то, хто вам небайдужий. Можливо у вас з'явиться шанс запланувати відпустку.

Лев

Вірогідні затримки фінансових надходжень. Також ви зараз можете опинитися наодинці зі своїми думками. Використовуйте цю можливість з користю. Постарайтеся вдумливо поставитися до своїх переживань, проаналізувати їх і розкласти по поличках.

Діва

Для вас це сприятливий час в плані спілкування з людьми. Але все питання краще вирішувати в неформальній обстановці. Слухайте свою інтуїцію, вона правильно підкаже, яким людям можна довіритися, а кого варто обійти десятою дорогою.

Терези

Зірки будуть перевіряти вас. Можлива зустріч з кимось, кого ви давно не бачили. Ймовірно, це буде хтось, до кого у вас до сих пір жевріють почуття. Пам'ятайте, що відновлювати варто тільки ті відносини, в яких обидва партнери чесні і відкриті.

Скорпіон

Можна сміливо відновлювати будь-які взаємини, як ділові, так і суто особисті. Зараз ваші комунікативні навички будуть на висоті. Також вам буде легко даватися рішення важливих питань та підбиття підсумків. Застосуйте це в роботі.

Стрілець

Стрільці можуть піддатися спокусі. Навіть ваш холодний розум не зможе до кінця встояти перед спокусами. Пам'ятайте, що зберегти свої вчинки в таємниці не вийде. Якщо наламаєте дров, про них дізнаються ті, хто вам доріг. І тоді доведеться не солодко.

Козеріг

Ви будете легко знаходити однодумців в будь-яких питаннях. Людей зараз до вас так і тягне. Постарайтеся зібрати сильну команду для реалізації своїх ідей. І перетворите власні плани в загальні, так вони дійсно "вистрілять".

Водолій

Не все буде йти так гладко, як хотілося б, але ви не здастеся. Ваш оптимізм захоплює людей, їх притягує ваша сила духу і життєрадісність. Це допоможе знайти нових союзників і зберегти старих. Вони то вам і допоможуть з усім впоратися.

Риби

Цей день буде сприятливим для амбітних представників знаку. Ви зможете легко переконати начальство, якщо вам це буде потрібно. Також Риби можуть піднятися по кар'єрних сходах або навіть повністю змінити сферу діяльності.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.