RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 28 липня: Діви повинні довіритися команді, а Водоліям потрібно буде випустити пар

У цей день багато хто зіткнеться з труднощами. Хочете знати, що вас чекає 28 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде бунтувати, кого чекають промахи, а кому не можна ризикувати.

Овен

Овни будуть схильні до бунтарства. Правила в цей період зовсім не для вас, ви захочете діяти наперекір системі, робити все максимально неординарно і голосно. Якщо дозволите собі зайти занадто далеко, наломаете великих дров.

Телець

Ви будете допускати більше промахів, ніж зазвичай. Зараз вам особливо легко ускладнити собі життя. Будьте уважні до деталей, постарайтеся тверезо оцінювати свої можливості. Не беріть на себе більше, ніж можете собі дозволити.

Близнюки

Зараз вам не варто ризикувати, постарайтеся відкласти вирішення важливих питань і прийняття рішень. Краще залишатися якийсь час у тіні, щоб накопичити побільше сил і ретельно продумати всі наступні кроки.

Рак

Ви зможете проявити свої найкращі якості. Це хороший період для зустрічей і переговорів. Також варто більше рухатися, ваша фізична форма потребує невеликого навантаження. Не забувайте перемикатися і відволікатися від роботи.

Лев

Хороший день для вирішення фінансових питань, також можна спробувати розібратися з робочими проблемами, які давно висять у повітрі. Вам варто проявити свої найкращі якості, в цей період вони будуть особливо загострені.

Діва

Для Дів успіхи цього дня безпосередньо залежать від співпраці з оточуючими. Не варто тягнути все самим, краще довіритися команді. Разом ви досягнете більшого за менший час. Не замикайтеся на собі, а спробуйте максимально проявити свою товариськість - це принесе гарні результати.

Терези

Вас чекають численні провокації, тому зберігайте здоровий глузд. Дивіться на все холодно й розважливо, багато-хто буде намагатися збити вас з пантелику. Якщо зможете зорієнтуватися, обернете ситуацію на свою користь.

Скорпіон

В цей день Скорпіони можуть зустріти перешкоди там, де їх не чекали. Здавалося б вирішені проблеми і питання в цей день можуть піднести сюрпризи і вам доведеться докласти нових зусиль для їх вирішення.

Стрілець

Вам доведеться відстоювати свої інтереси, і це буде непросто. Неприємних розмов буде важко уникнути, будьте готові до них. Зараз вам потрібно зібратися і пояснити всім, чому ви взяли саме ту позицію, якої дотримуєтеся.

Козеріг

У Козерогів на передній план вийде розсудливість і дипломатичність. Ви зможете домовитися з ким завгодно. Так що, якщо у вас є якісь серйозні невирішені питання, не варто відкладати їх.

Водолій

Настрій буде сильно стрибати з боку в бік, постарайтеся зловити його на позитивному піку і утримувати там як можна довше. Якщо потрібно випустити пар, займіться активним видом спорту або творчістю. Не вплутуйтеся у суперечки, зараз ваші емоції не дозволять вам відстоювати правильну позицію.

Риби

У Риб з'явиться привід пишатися собою. Ви зможете подолати свої слабкості, це підніме ваш бойовий дух. Навіть ті, хто останнім часом почав сильно сумніватися в собі, зараз отримають заряд бадьорості та оптимізму. Тримайтеся за цей стан.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.