RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

Всі новини

Гороскоп на 1 серпня: Тельцям доведеться напружитися, а Козерогам варто діяти рішуче

Зараз важливо продумувати всі кроки на шляху до мети. Хочете знати, що вас чекає 1 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому доведеться зайнятися рутиною, кого чекає результат праці, а кого зустрінуть недоброзичливці.

Овен

Вам доведеться зайнятися справами, які робити не особливо хочеться. Але тут нічого не поробиш, завдання самі себе не вирішать. Наберіться терпіння і просто дійте за планом. Постарайтеся сприймати рутину як тренінг своєї посидючості.

Телець

Наполегливість і завзятість - ось що вам необхідно для подальшого розвитку подій. Не лінуйтеся, як би вам того хотілося. Зараз потрібно натиснути, тоді пізніше зможете сповна насолодитися результатами своїх наполегливих праць.

Близнюки

Недоброзичливці зараз будуть особливо активними. Але ваша інтуїція допоможе вчасно їх розкусити і передбачити їх дії. Є ймовірність розриву старих контактів, але не варто дуже засмучуватися. Ті, кому ви важливі, нікуди не підуть.

Рак

Великі справи будуть даватися вам з легкістю, а от в дрібницях доведеться попітніти. Пов'язане це з вашою розсіяною увагою. Ви втрачаєте багато важливих деталей, так як дивитеся на все дуже поверхнево. Будьте більш зосереджені.

Лев

Ви можете різко повернутися у минуле. Не бійтеся такого повороту, він допоможе вам виправити старі помилки. Також вірогідні приємні зустрічі з кимось, хто для вас близький. Використовуйте ці моменти, щоб налагодити важливі контакти.

Діва

Ви зможете швидко домогтися значних успіхів. Нові проекти, заплановані презентації або навіть прояв раптової ініціативи - все це буде гідно оцінене вашим керівництвом. Не бійтеся здатися занадто розумним.

Терези

Якщо ви консерватор, можете відчути, що втратили щось важливе через свої застарілі принципи і погляди. Не засмучуйтеся, адже завжди можна надолужити те, що хочеться. Попросіть допомоги у більш прогресивних товаришів, вам буде цікаво дізнатися щось нове.

Скорпіон

Існує небезпека втратити роботу. Також можливі великі неприємності в особистій сфері. Проблем можна уникнути, якщо будете максимально ретельно продумувати свої дії. Також дуже важливо концентруватися на хорошому.

Стрілець

Багато ваших дій можуть дуже дивувати оточуючих. Деяких ваші рішення навіть шокують. Але все гаразд до тих пір, поки ви самі віддаєте собі звіт у своїй правоті. Не будьте грубими на роботі і вдома, люди просто не до кінця вас розуміють.

Козеріг

Сміливі рішення і нестандартний підхід стануть вашими кращими союзниками. Ваші рішучі дії допоможуть швидко домогтися успіху і навіть допомогти оточуючим. Пам'ятайте, що відпочинок дуже важливий, дозвольте собі набратися сил перед роботою.

Водолій

Прямий шлях - не завжди найкоротший. Зараз вам потрібно бути трохи хитріше, тоді ви знайдете обхідні доріжки та зможете домогтися бажаного ще швидше, ніж планували спочатку. Можливі суперечки, але ніхто не зможе вам перешкодити здійснити задумане.

Риби

Риби будуть не дуже доброзичливі. Вас можуть дратувати навіть ті справи і люди, які зазвичай піднімають вам настрій. Не перекладайте відповідальність за свій настрій на інших, у вашому негативі зараз ніхто не винен.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.