RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Гороскоп на 6 серпня: Діви можуть втратити гроші, а Риб будуть дратувати справи

Зараз важливо не втрачати пильність і йти до мети. Хочете знати, що вас чекає 6 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна лінуватися, кого чекає заохочення, а для кого цей час буде непростим.

Овен

Наполегливість і завзятість - ось, що вам необхідно для подальшого розвитку подій. Не лінуйтеся, як би вам того хотілося. Зараз потрібно натиснути, тоді пізніше зможете сповна насолодитися результатами своїх наполегливих праць.

Телець

Ви зможете швидко домогтися значних успіхів. Нові проекти, заплановані презентації або навіть прояв раптової ініціативи - все це буде гідно оцінений вашим керівництвом. Не бійтеся здатися занадто розумним.

Близнюки

Якщо плануєте якийсь масштабний захід, дотримуйтеся обережності. Зараз існує ризик взятися за нездійсненні зобов'язання. Беріть на себе тільки ті завдання, в яких ви повністю впевнені, інакше можете не впоратися.

Рак

Є ймовірність втрати давніх союзників. У спорах вам краще бути як можна більш лояльними, не відстоюйте свою позицію занадто жорстко. Ваша впертість може відштовхувати навіть тих, хто вас любить. Контролюйте свій егоїзм, навіть якщо вам здається, що з ним все в порядку.

Лев

Якщо ви консерватор, можете відчути, що втратили щось важливе з-за своїх усталених принципів і поглядів. Не засмучуйтеся, адже завжди можна надолужити те, що хочеться. Попросіть допомоги у більш прогресивних товаришів, вам буде цікаво дізнатися щось нове.

Діва

Діви ризикують втратити велику суму грошей. Не вкладайте занадто багато в нові проекти, розпоряджайтеся фінансами мудро. Здійснюйте покупки тільки в тому випадку, якщо вони не занадто масштабні і продумані. Інакше доведеться довго виправляти наслідки.

Терези

Ви переможете ваших конкурентів, але не занадто цьому зрадієте. Перевтома занадто сильно на вас тисне, дозвольте собі відпочити. Забудьте на час про справи і просто насолодіться вихідним. Інакше втома буде наростати, як сніжний ком.

Скорпіон

Вам доведеться зайнятися справами, які робити не особливо хочеться. Але тут нічого не поробиш, завдання самі себе не вирішать. Наберіться терпіння і просто дійте за планом. Постарайтеся сприймати рутину як тренінг своїй посидючості.

Стрілець

Ви можете програти у важливому для вас справі. Поділіться своїми переживаннями і планами з близькими, це допоможе уникнути провалу. Підтримка улюблених людей зараз буде творити справжні чудеса. Ваш улюблений чоловік стане для вас справжньою опорою.

Козеріг

День буде плідним, але досягнення вас не порадують. А причиною тому звичайна нудьга. Развлеките себе, придумайте собі якесь цікаве заняття. Поки не налаштовані на позитивний лад, так і будете самих себе вганяти в тугу.

Водолій

Це гарний час для вирішення проблеми, яка давно турбує і вас, і ваших близьких. Проявіть кмітливість, тоді зможете швидко відшукати саме вірне рішення. Не варто витрачати час на порожню балаканину, краще проявіть себе у вчинках.

Риби

Дрібні завдання будуть вас сильно дратувати. Не змушуйте себе займатися тим, що може трохи почекати. І не бійтеся здатися ледарем, що оточують і так чудово знають, наскільки ви відповідальна та активна людина.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.