Гороскоп на 12 серпня: Дівам потрібно себе побалувати, а Водоліїв чекає зіткнення з заздрісникам

У цей день важливо не шкодувати себе і гарненько попрацювати. Хочете знати, що вас чекає 12 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає несподіваний прибуток, а хто буде розчарований в справах.

Овен

Представникам цього знака доведеться серйозно попрацювати, щоб домогтися хоч якогось успіху в цей день. Якщо дозволите собі лінуватися, все піде зовсім не по вашим планом, і ви пізніше будете дуже про це шкодувати. Зберіться.

Телець

Тельців чекає раптова удача в справах. Ідея, яку ви давно закинули, може принести вам несподіваний прибуток. Продумайте всі деталі і дійте. І не забувайте про тих, хто трудиться разом з вами. Команда завжди сильніші за одного лідера.

Близнюки

На роботі від вас зараз мало що залежить. Всі бачать в вас виконавця, а не лідера і творця. Тому поки що варто просто плисти за течією. Ваш зоряний час обов'язково настане, але в цей період буде сконцентровано увагу на звичайних справах.

Рак

Ракам варто бути особливо обережними у всіх розмовах. Ви зараз легко можете бовкнути щось зайве, про що пізніше будете дуже сильно шкодувати. Думайте перед тим, як щось сказати, адже слово, як то кажуть, не горобець.

Лев

Зараз ваші минулі дії нарешті принесуть свої плоди. Ви дізнаєтеся, чи були вірними раніше прийняті рішення. Однак потрібно розуміти, що не всі новини зараз будуть для вас приємними. Прислухайтеся до думки з боку.

Діва

Ймовірний швидкий прогрес в робочих справах. А ось вдома все буде дуже плавно, тому варто трохи урізноманітнити рутину. Щоб ваші близькі не занудьгували, влаштуйте сімейна вечеря. А якщо живете один, побалуйте себе чимось смачним під улюблене кіно.

Терези

Ви можете залишитися наодинці зі своїми проблемами. Союзники будуть зайняті власними справами і просто фізично не зможуть вам допомогти. Тому наберіться сил і покажіть, на що ви здатні. День буде неприємним, але корисним. Як ліки.

Скорпіон

Зараз ви можете випадково видати чужий секрет. І навіть проговоритися про своє власне. Будьте обережні в діалогах і не поспішайте ділитися інформацією. Однак, якщо вам хочеться комусь відкритися, варто зробити це. Тільки дійте вдумливо.

Стрілець

Будьте трохи більше легковажними і не сприймайте все так серйозно. Ви трохи перебільшуєте значимість деяких справ. Відпустіть ситуацію, нехай все йде своєю чергою. Порадуйте кохану людину, це відверне вас від неприємних думок.

Козеріг

У чомусь вам буде однозначно везти, а в якихось справах, навпаки, чекають перешкоди. Позитивні вібрації можна буде відчути, якщо самостійно на них налаштуватися. Ваш емоційний фон зараз надзвичайно важливий, займіться ім.

Водолій

Ваші недоброзичливці щось замишляють, тому будьте уважні. Не дозволяйте нікому лізти в ваші особисті справи. Заздрісники можуть спробувати зіштовхнути вас зі шляху, але в ваших силах розглянути це заздалегідь і дати їм відсіч.

Риби

Ви зможете знайти вірний вихід із ситуації, грамотно розпорядитися своїми ресурсами. Нарешті вам буде комфортно в новій справі, яким ви недавно зайнялися. Успіх почне проглядатися попереду, це може надихнути вас на нові подвиги.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.