Гороскоп на 16 августа: Гороскоп на 16 серпня: Козерогам буде складно не виходити з себе, а Водолії будуть образливими

У цей час не варто діяти напролом і ризикувати. Хочете знати, що вас чекає 16 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому треба продумувати кожен крок, а хто повинен залишатися в тіні.

Овен

Вам потрібно поводитися обережніше. Зараз ризикувати буде неправильним рішенням, краще продумувати кожен крок. Порадьтеся з кимось більш досвідченим перед прийняттям будь-яких важливих рішень. Так всім буде спокійніше.

Телець

У цей період Тельці будуть сповнені енергії, тому зможуть домогтися дуже багато чого. Зараз варто сміливо братися за будь-які справи. Але важливо, щоб вам не було нудно, інакше ви швидко перегорите. Займіться тим, що вам цікаво, тоді зможете досягти нових висот.

Близнюки

Вам краще якийсь час триматися в тіні і не ризикувати, тому що один невірний крок може обернутися провалом. Також небажано занадто сильно проявляти свої почуття, в цей період люди можуть бути не дуже розташовані в вашу сторону.

Рак

Інтуїція працює чудово, не відкидайте її. Зараз ваш успіх залежить тільки від вас. Чим більше зусиль ви докладете, тим більшого зможете досягти. Не дозволяйте собі лінуватися.

Лев

Для вас день буде вдалим. Всі справи, розпочаті в цей період, будуть даватися з легкістю. Але не намагайтеся протистояти природному ходу подій, він все одно візьме над вами верх. Чинячи опір ви тільки витратите енергію.

Діва

День дуже гарний для любовних пригод. Якщо ви вільні, познайомтеся з кимось, хто вам сподобається. Якщо ж зайняті, влаштуйте собі та своїй половині романтичне побачення. А про роботу поки не думайте.

Терези

У вас можуть виникнути розбіжності з начальством. Серйозні розмови слід відкласти, так як ваш дар переконання зараз не в кращій формі. Постарайтеся зарядитися енергією і нікуди не поспішати.

Скорпіон

День буде плідним. Ваші роздуми про минуле допоможуть по-новому поглянути на те, що відбувається, це стане цінною опорою для подальших дій. Також варто повернутися до розпочатих справ і відновити старі зв'язки.

Стрілець

Ви можете легко знайти спільну мову з тими, з ким раніше не ладили. Використовуйте це, щоб позбутися від внутрішніх і зовнішніх конфліктів. День добре підходить для важливих справ, можете призначити на цей час ділові переговори.

Скорпіон

Постарайтеся завершити максимальну кількість неприємних або нудних справ, в цей період ви зможете зробити це з легкістю. Це плідний час, використовуйте його для планування і реалізації в робочому середовищі.

Козеріг

Емоційний фон буде нестабільним, будь-яка дрібниця може вивести вас із себе. Постарайтеся не заводитися і оцінювати те, що відбувається тверезо. Також не варто уникати зустрічей з приємними для вас людьми, це допоможе вирівняти настрій.

Водолій

Не здавайтеся і йдіть до мети. Ви зараз можете бути вкрай образливі, але пам'ятайте, що це тільки ваша проблема. Оточуючі не можуть здогадатися, в якому настрої ви перебуваєте. Не зривається на них.

Риби

Вірогідні несподівані зміни на краще. Старі справи почнуть вирішуватися на вашу користь. Але не все буде так гладко, так як існує велика ймовірність службового роману. Задумайтесь перед тим, як зав'язувати в цей час нові відносини.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.