RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Гороскоп на 25 серпня: Дівам потрібно намагатися не зриватися на людей, а Тельців чекає мізковий шторм

Зараз варто зосередитися і не дозволяти негативу псувати плани. Хочете знати, що вас чекає 25 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна занадто багато думати про роботу, а хто зможе стати набагато впевненіше в собі.

Овен

День пройде досить спокійно і приємно. А ось ввечері вас можуть чекати неприємності і труднощі. Не переносьте робочі справи в особисту сферу. І намагайтеся не думати про професійні питання, коли приходите додому.

Телець

Вас чекає справжній мізковий шторм. День буде наповнений величезною кількістю інформації. Вам буде цікаво отримати нові знання, але в якийсь момент розум може почати перегріватися. Бережіть свої сили.

Близнюки

Зірки підтримають вас у всьому, за що б ви не взялися. Начальство буде до вас прихильне, навколишні будуть вести себе привітно і розуміюче. У сімейному колі також намічається приємне потепління. Насолоджуйтеся білою смугою.

Рак

Ви можете почати відчувати себе набагато впевненіше, ніж зазвичай. Ваші помилки будуть набагато менше кидатися в очі, люди будуть бачити в вас хорошого фахівця і мудрого співрозмовника. Постарайтеся виправдати їх очікування.

Лев

Вам буде дуже хотітися блиснути, покрасуватися і привернути до себе увагу. І, як на зло, ніхто не буде дивитися в вашу сторону. Люди будуть зайняті своїми проблемами, тому вам може стати нудно. Якщо дуже потрібно потішити своє его, сходіть на побачення.

Діва

День буде дуже неприємним. Дрібні завдання накопичилися у великій кількості, тому тепер з ними впоратися набагато складніше. Додавати негативу будуть і співробітники. Вони ніби не чують, що ви їм говорите. Постарайтеся ні на кого не зірватися.

Терези

Зараз хороший час для публічних виступів. Навколишні бачать в вас гідний приклад, адже ви ведете себе впевнено, мудро і красиво. Продовжуйте підвищувати планку і не зупиняйтеся на досягнутому результаті.

Скорпіон

День буде хорошим, але тільки в тому випадку, якщо ви ставите перед собою реальні цілі. Адекватні бажання будуть виконуватися, а ось повітряні замки поки так і залишаться просто плодом вашої уяви.

Стрілець

Цей період принесе вам приємні емоції. Ви можете досягти успіху в професійній сфері, налагодити відносини з якоюсь важливою для вас людиною або навіть почати нову романтичну пригоду.

Козеріг

Ваша передбачливість допоможе вам скласти чіткий план на майбутнє. День сам по собі буде не особливо продуктивним, але ви зможете добре продумати свої подальші кроки. Не поспішайте і дійте поступово.

Водолій

Вам потрібно багато чого встигнути, але зосередитися не так вже й просто. Візьміть себе в руки і не відволікайтеся на дрібниці. Зберігайте тверезий розум і холодну голову. І пам'ятайте, що всі ваші завдання і цілі вам під силу.

Риби

Постарайтеся не сумувати. День буде непростим, робочі завдання і розмови будуть здаватися дуже нудними. Але біла смуга вже не за горами. Цей період потрібно просто перетерпіти. Радійте дрібницям, це дуже корисна навичка.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.