RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Гороскоп на 29 серпня: Ракам не можна насміхатися на людьми, а Терезів чекає корисний стрес

Зараз вплив Фортуни буде особливо сильним, але не варто покладатися тільки на неї. Хочете знати, що вас чекає 29 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна вплутуватися в скандали, кого чекають інтриги, а кому доведеться берегти чийсь секрет.

Овен

У цей день ви будете особливо піддаватись негативному впливу зі сторони. Не давайте волю емоціям, інакше ризикуєте вплутатися в дуже серйозний скандал. Люди зараз не будуть до вас прихильні.

Телець

Скандали, брехня і інтриги будуть чекати вас на кожному кроці. Не можна піддаватися цим поривам. Інакше ви можете так сильно загрузнути у власних обманах, що самі забудете, де справжнє, а де вигадка.

Близнюки

Вам доведеться зберегти чийсь секрет. Складність в тому, що отримана інформація буде вам неприємна. Ви можете навіть вороже сприйняти те, що почуєте. Але все одно потрібно тримати язик за зубами і не базікати зайвого.

Рак

Не смійтеся над чужими помилками. Всі ми іноді ведемо себе не надто розумно. Це зовсім не привід вважати когось дурнем. Пам'ятайте, що той, хто насміхається, завжди веде себе гірше того, хто якось неправильно вчинив.

Лев

Вчіться на своїх промахах. Ви вибрали не найкращий шлях, але він принесе вам користь, якщо ви навчитеся помічати деталі і читати між рядків. Придивіться до свого оточення. Можливо, хтось намагається щось вам сказати.

Діва

Робіть те, що приносить вам задоволення. Ваша внутрішня гармонія зараз безпосередньо залежить від комфорту і приємних емоцій. Не беріться за складні проекти і відкладіть в сторону завдання, які змушують вас відчувати стрес.

Терези

А ось вам стресові ситуації підуть на користь. Негативні емоції будуть змушувати вас працювати старанніше, вони немов стануть для вас стимулом довести всім свою правоту. Під впливом адреналіну ви можете подолати будь-які гори.

Скорпіон

Не можна зриватися на людей, які намагаються вам допомогти. Так, ви самі точно краще знаєте, як вам жити. Але пам'ятайте, що оточуючим видно ті нюанси вашої поведінки, які ви самі можете зовсім не помічати.

Стрілець

Більше руху! Якщо будете сидіти на місці, ризикуєте упустити щось важливе. Також не можна забувати про особисте життя. Воно відіграє важливу роль у вашій долі. Поговоріть з кимось, кому давно обіцяли зустріч.

Козеріг

Ваш творчий потенціал б'є ключем. Зараз будь-які починання і захоплення будуть даватися вам з радістю. Без праці не обійдеться, але це і добре. Адже тільки з практикою ми отримуємо дорогоцінні навички.

Водолій

Не бійтеся спізнитися в своїх цілях. Ваша доля від вас не піде, якщо буде розуміти, що ви до неї прагнете. Підготуйтеся як слід і відкиньте негативні думки. Зараз вам треба зосередитися і зібратися.

Риби

Ви не з тих, хто вміє спокійно програвати. А варто було б повчитися. Невдачі та промахи не завжди є чимось поганим. Зараз це швидше привід переосмислити свої погляди і тактики.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.