RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 2 вересня: романтичні пригоди у Стрільців і стреси у Близнюків

Сьогодні варто налаштуватися на позитивну частоту. Хочете знати, що на вас чекає 2 сентября? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно поберегти свої нерви, хто повинен абстрагуватися від негативу, а кого чекає приємний вечір.

Овен

У цей день ви можете відчути раптовий приплив енергії. Направте її в корисне для себе русло. Ключові слова тут - "для себе". Коли ви востаннє робили щось просто заради власного задоволення? А пора б.

Телець

Не бійтеся діяти напористо. Ваші спроби проявити себе можуть упиратися в глухий кут, але не намагайтеся здаватися. Міняйте тактику, пробуйте нові способи, не дозволяйте нікому змусити вас сумніватися у власних силах.

Близнюки

В цей час вам варто поберегти свою нервову систему. Стреси будуть підкрадатися до вас з усіх боків. Але, якщо ви дасте їм відсіч, вони підуть ні з чим. Відкрийтесь для нових знань і приємних емоцій.

Рак

Відкладіть нарешті справи, які вичавлюють з вас всі соки. Адже ви не Термінатор, дозвольте собі просто втомитися і захотіти відпочити. І не переживайте, за один день світ без вас не зупиниться. Просто присвятіть час собі і родині.

Лев

У цей період можливі скачки енергії. Ви будете то надмірно втомлюватися, то навпаки відчувати божевільний прилив сил. Тому не варто планувати серйозні справи, так як розраховувати на свій настрій ви не зможете.

Діва

Будьте розумніше. Ви ж мудра людина. Чому ж ви дозволяєте своїм негативним емоціям так сильно впливати на ваше життя? Адже це всього лише думки, які повністю знаходяться під вашим власним контролем.

Терези

Ви можете дуже хотіти повернути якусь ситуацію на свою користь. Але пам'ятайте, що почуття людей - річ тендітна. А довіра відновлюється зовсім не відразу. Якщо хочете відкритися комусь, зробіть це. Але ведіть себе розумно.

Скорпіон

Ваше бажання виплеснути кудись накопичений негатив абсолютно зрозуміло. Але спрямувати цей потік варто в спорт, роботу, прибирання. Загалом, у що завгодно, крім настрою людей. Не варто псувати з кимось стосунки тільки через свій стрес.

Стрілець

Вас чекає романтична пригода. Ви можете раптом зрозуміти, що зацікавилися кимось, на кого раніше й дивитися не думали. Пам'ятайте, що це може бути просто брак емоцій і вражень. І зовсім не обов'язково, що це любов.

Козеріг

Для вас день готує приємний вечір. Люди будуть із задоволенням перебувати у вашій компанії. Також ви можете красиво проявити себе, як людина харизматична і сексуальна. Пам'ятайте, що ваш потенціал безмежний.

Водолій

Вам зараз дуже важливо абстрагуватися від негативу. Ймовірно, вас чекають неприємні розмови. Якщо вони відбудуться, нагадайте собі, що це не кінець світу. Ви працюєте, ви не сидите на місці. Та ви молодець. А що буде далі - дізнаєтеся потім.

Риби

Для вас цей період наповниться теплом і затишком. Це ідеальний час для розслаблення, медитацій, гарячої ванни і просто відпочинку з книгою. Не відмовляйте собі у задоволенні просто відпустити проблеми і очистити свій розум.

Гороскоп на вересень: пригоди у Водоліїв і гордість у Козерогів

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.