RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Гороскоп на тиждень з 9 по 15 вересня: романтичні пориви і поліпшення самопочуття

На цьому тижні вплив позитивних вібрацій торкнеться представників багатьох знаків Зодіаку. Хочете знати, що вас чекає в період з 9 по 15 вересня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, як не піддатися стресу, зберегти нерви і налаштуватися на пригоди.

Робота

Роботу зараз важливо не закидати в дальній кут. Якщо у вас є якісь справи, які чекають завершення, займіться ними відразу. Інакше вони почнуть накопичуватися і незабаром перетворяться на справжню проблему. Але не варто також ставитися до робочих завдань занадто серйозно. Пам'ятайте, що навіть якщо робота - це справа всього вашого життя, вона не повинна заганяти вас в депресію, постійний стрес і викликати погане самопочуття. Від усієї праці іноді потрібно відволікатися.

Відносини

У романтичному полі зараз багатьом почне щастити. Хтось може планувати зробити пропозицію руки і серця, когось чекає знайомство з майбутнім партнером. А хтось може просто відчути бажання закохатися. Всі ці пориви приведуть до прекрасного результату. Зрозуміло, якщо все робити вдумливо. Але надмірної безпеки не потрібно, зараз потрібна ваша рішучість.

Здоров'я

Щоб краще себе почувати в цей період, потрібно налаштуватися на позитив. Чим краще буде ваш настрій, тим приємніше стане і самопочуття. Не піддавайтеся нав'язливим думкам про страхи і побоювання. Не намагайтеся вгадувати, що вас чекає в майбутньому. Просто перебуваєте в теперішньому моменті і максимально насолоджуйтеся ім. І не забувайте про важливість здорового сну і повноцінного харчування.

Більше гороскопів на кожен день для всіх знаків Зодіаку:

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.