RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 16 вересня: підвищення у Близнюків і засмучення у Скорпіонів

У цей день важливо зберігати самоконтроль в усіх справах. Хочете знати, що вас чекає 16 вересня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно уникати емоцій, хто повинен проявити ініціативу, а кого чекають премії.

Овен

Ви терплячі, але втрачаєте над собою контроль. Будь-які питання, що стосуються романтичних відносин, будуть збивати вас з пантелику і змушувати злитися. Постарайтеся просто уникати раптових сплесків емоцій, щоб ні на кого не зірватися.

Телець

Проявляйте ініціативу, дійте за своїм планом. Навколишні хочуть вам допомогти, але не зовсім розуміють, що саме від них вимагається. Або поясніть себе, або робіть все самостійно. Так чи інакше, ви зараз на хвилі емоцій, використовуйте її.

Близнюки

Можливі премії або підвищення. Також вам буде легко спілкуватися з людьми, адже весь негатив ви вже встигли виплеснути. Це допоможе балансувати і знаходити правильні рішення у всіх виникаючих ситуаціях. Не забувайте посміхатися.

Рак

Ви можете пережити сильне романтичне потрясіння, воно надихне вас на вчинки і яскраві звершення. Ракам навіть може захотітися кардинально змінити імідж. Дійте. Зараз зміни будуть служити для вас джерелом сили.

Лев

Вам доведеться відмовитися від якихось цікавих занять, щоб закінчити рутинні справи. Це буде не надто приємно, але зате ви не залишите на собі вантажу зобов'язань. Постарайтеся зробити все якісно, щоб нічого не довелося переробляти.

Діва

Угоди, призначені на цей день, швидше за все завершаться в вашу користь. А ось вдома вас чекають недомовки. Не дивуйтеся, якщо виявиться, що ваші близькі щось від вас приховують. Краще подумайте, з якої причини вони не змогли вам відкритися.

Терези

Ви будете почувати себе як на голках. Терези знайдуть мільйон приводів для занепокоєння. Кумедно те, що практично жоден з них не буде реальним. Не вигадуйте собі проблеми, це ніяк не допоможе вам розібратися зі справами.

Скорпіон

День для Скорпіонів буде наповнений засмученнями і розчаруваннями. Вас можуть підвести ті, на кого ви особливо розраховуєте, роботи може виявитися більше, ніж планувалося, навіть погода може застати вас зненацька. Дійте обережно.

Стрілець

День гарний для самостійних занять. Зараз вам буде комфортно тільки в компанії якоїсь одної людини, інші будуть заважати і дратувати, навіть щиро бажаючи допомогти. Захистіть себе від зайвого спілкування, щоб нікого не образити.

Козеріг

Нудьгувати Козерогам точно не доведеться. День буде наповнений різними сюрпризами і враженнями, тому вам буде ніколи думати про рутину. Дозвольте собі віддатися вихору приємних емоцій і просто насолодитися цим днем.

Водолій

Водолії запросто можуть вляпатися в серйозний конфлікт. Зараз буквально з усіх боків в вас будуть летіти найрізноманітніші провокації, постарайтеся не піддаватися. Якщо ж сварка все-таки відбудеться, тримайте себе в руках, інакше буде сильний скандал.

Риби

Риби можуть дуже глобально зануритися у власні емоції і переживання. Цей період буде сприятливим для того, щоб розкласти всередині себе все по поличках. Але будьте уважні, ви можете почати закриватися від людей.

тільки звертати на них увагу. Ви навіть можете отримати несподіваний прибуток, якщо вчасно зловите свій момент.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.