RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 20 вересня: Риби повинні допомагати оточуючим, а Скорпіонам потрібно урізноманітнити своє життя

Зараз варто задуматися про свої мрії і простягнути до них руку. Хочете знати, що вас чекає 20 вересня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна поспішати, хто повинен відкласти великі покупки, а хто повинен бути чесним з собою.

Овен

Не поспішайте закінчити всі справи одночасно. Подумайте, може за своїми справами і планами ви забули про близьких людей? Зателефонуйте другу, який давно чекає від вас першого кроку. Зараз вам дуже потрібен контакт з приємними і розуміючими людьми.

Телець

Почекайте з великими покупками і звертайте увагу на деталі. Подумайте, чого вам не вистачає для комфорту і моральної рівноваги. І займіться тим, щоб отримати це прямо зараз. Насолоджуйтесь улюбленою справою і частіше гуляйте.

Близнюки

Вірите чи ні, але настає період, коли можуть виповнитися ваші заповітні мрії. Правда, станеться це тільки в тому випадку, якщо ви продумайте свій шлях до мети. Чого ви насправді хочете? І як це отримати? Дайте відповіді на ці питання і ключик у вас в руках.

Рак

Додайте фарб в своє особисте життя. Сходіть на побачення, влаштуйте романтичний вечір. Зараз найкращий час для закоханості і безтурботності, адже попереду новий етап. Позитивні емоції і враження точно підуть вам на користь.

Лев

Для Львів день вдалий у всіх фінансових питаннях. Ви в цей день - справжній банкір, що вміє чітко прораховувати прибуток і витрати та знає місце кожної копієчки. Якщо втримаєте це стан, зможете заощадити велику суму.

Діва

Несподівана новина може вас налякати. Але пізніше ви заспокоїтеся і зможете все ретельно обміркувати. Зміни будуть приємними, хоч і раптовими, тому не варто оцінювати їх занадто критично. Прислухайтеся до слів друзів.

Терези

Вас чекають приємні новини від дорогих вам людей. Але ваші власні справи йтимуть далеко не так гладко. Вам варто проявити наполегливість і йти вперед до кінця. Навіть якщо буде здаватися, що попереду тупик, не відступайте і рухайтеся напролом.

Скорпіон

Вам захочеться чогось кардинально новенького, використовуйте це бажання, щоб урізноманітнити рутинну роботу і особисте життя. Ваш партнер оцінить оригінальність ваших думок, а колеги будуть в захваті від незвичайних робочих ідей.

Стрілець

Ваші гідності помічають і цінують оточуючі. Це привід трохи похвалити себе, але не починайте занадто вже пишатися. Нинішні успіхи - хороший старт, але це тільки початок. Попереду набагато більше цікавих завдань і нових труднощів.

Козеріг

Не беріть приклад з людей, які бояться змін. Навколишні можуть відмовляти вас від рішучих кроків, але це говорить тільки про їхні власні страхи. Якщо ви впевнені у своїй правоті, сміливо дійте. Але пам'ятайте про відповідальність.

Водолій

Результат вашої праці буде скромніше, ніж вам хочеться. Але навіть невеликий успіх - все одно успіх. Не потрібно кидати розпочаті справи, пізніше вони будуть ставати все більш і більш прибутковими. Також це хороший день для зустрічі з друзями.

Риби

Вам зараз будь-які моря по коліно. Всі справи, за які будуть братися Риби, будуть немов закінчуватися самі. Більш того, результати вашої роботи приємно здивують і вас самих, і ваше оточення. Не відмовляйте в допомозі, якщо вас про неї попросять.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.