RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 30 вересня: Тельці можуть з деким посваритися, а Дів чекає конфлікт, що назрівав давно

Непрості завдання зараз будуть формуватися буквально з повітря. Хочете знати, що на вас чекає 30 вересня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це запитання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно слухати своє серце, а кому завадить власна впертість.

Овен

Вам доведеться вирішувати непрості питання, які можуть стосуватися близьких людей. Розбіжності оточуючих опиняться на ваших плечах. Постарайтеся згладжувати кути і діяти так, як радить вам серце, воно підкаже вірний шлях.

Телець

Представники цього знака можуть посваритися з кимось, хто раніше мав на них сильний вплив. Можливо, ви не впоралися з якимись обов'язками або не виконали обіцянку. Дайте собі чесну відповідь, тоді незабаром зможете все виправити.

Близнюки

Через свою впертість ви будете заперечувати, що ваш давній план вже застарів і нікуди не годиться. Прийміть реальність і не відвертайтеся від фактів. Чим швидше ви адаптуєтесь до нової ситуації, тим швидше зможете домогтися успіху.

Рак

У Раків день буде складатися вдало і цікаво. Ви зможете реалізувати навіть найсміливіші плани, якщо будете покладатися на свою інтуїцію. Не потрібно зациклюватися на думці оточуючих, зараз вам варто думати власною головою.

Лев

Левам доведеться вирішувати проблеми, які створили інші люди. Це буде трохи дратувати, але в підсумку ви самі отримаєте корисний досвід і знання. Не дозволяйте своїй агресії псувати вам настрій. І не працюйте занадто багато.

Діва

Вас чекає конфлікт, який назрівав уже досить давно. Наберіться терпіння, в суперечці використовуйте тільки холодну логіку і аргументи. Не дозволяйте собі включати емоції, вони будуть грати на користь опонента.

Терези

Терези можуть виявити в собі бажання зайнятися чимось абсолютно новим. Варто братися за незнайомі справи з обережністю, але без страху. Ви досягнете успіху, якщо будете діяти з позитивним настроєм.

Скорпіон

Люди будуть звертатися до вас за порадами по будь-якому приводу. Ваша мудрість притягує, та й вам самим приємно відчувати себе розумним. Але не захоплюйтеся роллю наставника, все добре в міру. Сьогодні варто зайнятися улюбленими справами.

Стрілець

Вас нарешті чекають приємні сюрпризи. Події складуться так, що будь-яку ситуацію ви зможете повернути в свою сторону. Сміливо призначайте ділові зустрічі і беріться за амбітні проекти. Також зараз варто спробувати щось нове.

Козеріг

У Козерогів з'явиться дуже цікавий задум. Не варто розкривати всі карти завчасно, продумайте все ретельно і прорахуйте всі кроки. Своїми думками варто ділитися тільки з тими, кому ви довіряєте на всі сто відсотків.

Водолій

Представники цього знака будуть діяти дуже повільно. Ви можете багато чого не встигнути, якщо самі не змусите себе бути трохи активніше. У романтичних справах краще зберігати спокій, так ви зможете зберегти баланс.

Риби

Для Риб день буде непростим, але ви зможете зберігати спокій навіть у найважчих ситуаціях. В роботі ваш авторитет буде помітно зростати, а от вдома варто вести себе якомога м'якше. Не беріть на себе занадто багато справ.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.