RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 1 жовтня: неприємні думки у Дів і несподіванки у Овнів

Не варто планувати на цей час щось, з чим ви не можете впоратися самостійно. Хочете знати, що вас чекає 1 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають раптові новини, а кому не можна приймати все занадто близько до серця.

Овен

День, сповнений несподіванками. Новини будуть вас лякати, бентежити, змушувати нервувати і вибивати з колії. Але зміни будуть такими ж яскравими, наскільки й страшними. Не бійтеся дивитися вперед, не за горами дуже цікавий період життя.

Телець

Існує ймовірність, що вам доведеться виправдовуватися за якісь свої вчинки. Хтось може сильно у вас розчаруватися. Якщо це сталося, не приймайте все занадто близько до серця. Краще постарайтеся порозумітися і виправити помилки.

Близнюки

Старі проблеми будуть вирішуватися простіше в цей період. Згадайте, кому і що ви нещодавно обіцяли. Важливо вчасно виконати все, що потрібно, інакше люди можуть на вас образитися або навіть розчаруватися. Не беріть грошей у борг без крайньої потреби.

Рак

Раки можуть почати сумніватися у власних переконаннях. Вас можуть мучити думки про те, чи правильний шлях ви обрали, чи займаєтеся тим, чим хочете. Проаналізуйте ситуацію і тоді зрозумієте, в якому напрямку варто рухатися.

Лев

Це хороший день для будь-якої комерційної діяльності. Також вірогідний різкий стрибок у якійсь справі, яку раніше не вдавалося зрушити з місця. Якщо не будете жалітись, швидко досягнете значних успіхів. Вдома краще діяти без емоцій.

Діва

Вас чекає нагадування про якісь несправджені надії та мрії. Подібні думки можуть занурити вас в неприємний гнітючий стан. Якщо відчуєте, що настрій вас явно підводить, постарайтеся відволіктися і повернутися до справ пізніше.

Терези

У Терезів ймовірні помилки і промахи. Але не варто судити себе занадто суворо. Всі час від часу можуть діяти не зовсім розумно, це не робить вас дурнем. Просто звертайте увагу на свої дії та рішення, аналізуйте і робіть висновки.

Скорпіон

Вам зараз будь-які моря по коліно. Усі справи, за які будуть братися Скорпіони, будуть немов закінчуватися самі. Більш того, результати вашої роботи приємно здивують і вас самих, і ваше оточення. Не відмовляйте в допомозі, якщо вас про неї попросять.

Стрілець

Для представників цього знаку настає період, коли ви почнете бачити перед собою нові горизонти і перспективи. Ймовірно, вам запропонують підвищення, або ж ви самі вирішите зайнятися якимось новим цікавим проектом.

Козеріг

Козерогів чекають завдання, за які зазвичай вони не стали б братися самостійно. Але, на жаль, поки не закінчаться ці справи, почати щось нове буде проблематично. Наберіться терпіння і подумайте, як можна швидко і якісно все завершити.

Водолій

Водолії можуть розчаруватися в своїх силах, так як звалять на себе більше завдань, ніж зможуть одночасно завершити. Це сильно вплине на ваш емоційний стан, тому не варто себе перевантажувати. Постарайтеся відволіктися від роботи.

Риби

Рибам в цей період доведеться зібратися і діяти всупереч своїм внутрішнім протиріччям. Цей час буде непростим, але не можна покладатися на випадок. Все, що далі буде, залежить тільки від вас і ваших рішень.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.