RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 2 жовтня: Тельці можуть змінити обстановку, а Терезам не можна нервувати через дрібниці

Легкі і приємні вібрації будуть зачіпати представників багатьох знаків. Хочете знати, що вас чекає 2 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто не повинен грубіянити, а кому доведеться обмірковувати свої дії і слова двічі.

Овен

День буде напруженим. Вам буде непросто зосередитися на чомусь, увага буде немов постійно вислизати. Можлива критика від начальства і розбіжності зі співробітниками, в діалогах будьте дипломатичні і не зриватися на хамство.

Телець

Цей день принесе за собою серйозні зміни. Будьте готові змінити обстановку і отримати абсолютно новий досвід. Не лякайтеся труднощів, свіжі завдання тільки ще сильніше розширять ваш кругозір. Друзі допоможуть вам прийняти важливе рішення.

Близнюки

Вірогідні помилки в розрахунках. Продумуйте всі робочі справи двічі, щоб потім не довелося нічого переробляти. Розберіться з потоком завдань, тоді зможете швидко все закінчити і нарешті відволіктися від нудної рутинної роботи.

Рак

День буде легким і веселим. Ви запросто зможете домовитися з ким завгодно, всі завдання будуть даватися просто. Також вам може захотітися творчості і пригод, не стримуйте ці бажання. Натхнення криється в вас самих, знайдіть його.

Лев

Не чекайте від цього дня дуже багато чого. Швидше за все, до самого вечора все буде спокійно, стабільно і навіть трохи нудно. Розважте себе переглядом кіно або походом в парк на коротку прогулянку. Доброю ідеєю буде заняття спортом.

Діва

День буде непростим, але Дівам буде не нудно. Ви будете гостро відчувати свою потрібність, тому всі завдання будуть даватися вам з азартом та інтересом. Не дозволяйте собі нудьгувати, інакше можете дуже швидко втратити активний настрій.

Терези

Для Терезів цей час буде вдалим. Ви зможете досягти бажаних цілей, ваше самопочуття буде на висоті. Також вас чекає приємне спілкування з кимось, хто вам дорогий. Постарайтеся сфокусуватися на тому, що вам подобається і не нервувати через дрібниці.

Скорпіон

Несподівана новина може вас налякати. Але пізніше ви заспокоєтеся і зможете все ретельно обміркувати. Зміни будуть приємними, хоч і раптовими, тому не варто оцінювати їх занадто критично. Прислухайтеся до слів друзів.

Стрілець

Стрільців чекають труднощі і перешкоди. Ви можете почати сумніватися в тому, що робите все вірно, але не дозволяйте сумнівам збити вас зі шляху. Зараз важливо сфокусуватися і не боятися змін, незабаром ситуація стабілізується.

Козеріг

День буде спокійним і плідним. Ви багато встигнете, якщо не будете лінуватися. Також велика ймовірність вирішення якогось важливого для вас питання. Можливо, вдома або на роботі вам зроблять приємну пропозицію. Але не варто поспішати з висновками.

Водолій

Для Водоліїв день буде непростим. Вам буде хотітися кинути все і розслабитися, але цього робити не можна, поки справи не доведені до кінця. Зберіться і завершіть почате, тоді зможете дозволити собі заслужений відпочинок.

Риби

Представникам цього знака потрібно бути більш ініціативними. Плисти за течією - не найкращий варіант, якщо ви хочете вибитися зі звичного монотонного ритму. Беріться за цікаві завдання, не бійтеся труднощів. І не сидіть на місці.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.